Spørsmål og svar

Logg inn

Hvordan logger jeg inn?

Du logger inn ved å bruke ID-porten og din private Bank-id. Når du har logget inn, velger du "din organisasjon" fra nedtrekkslisten. Du velger organisasjonen som er ansvarlig for aktiviteten, ikke stedet hvor aktiviteten skal foregå (det skriver du senere). 

Hvem kan logge inn?

Alle kan logge inn med ID-porten.

Jeg finner ikke organisasjonen min på listen?

Hvis du ikke finner din organisasjon på listen over arrangører, må du melde inn en ny arrangør. Det tar noen dager før ny arrangør er godkjent. 

Opprette aktivitet

Hva er en aktivitet

En aktivitet er en tidsbegrenset hendelse for publikum. Åpningstider for spisesteder, gallerier og aktivitetsarenaer kan dessverre ikke legges inn i kalenderen i dag, men vi vurderer løsninger for dette på sikt. Hvis ditt sted har en tidsbegrenset aktivitet, er du selvfølgelig velkommen til å bruke kalenderen allerede nå. 

Hvem kan legge ut en aktivitet?

Både privatpersoner, næringsliv og organisasjoner kan legge ut aktiviteter. Aktivitetene må foregå innenfor Asker kommune.

Hvor lang tid tar det før aktiviteten blir publisert på nettsiden?

Aktiviteten publiseres umiddelbart. 

Kan jeg legge ut flere aktiviteter?

Ja.

Kan jeg gjøre endringer på mine egne aktiviteter etter publisering?

Ja, du kan endre aktiviteten på Min side

Kan jeg slette en aktivitet som er publisert?

Ja, du kan slette aktiviteter på Min side.

Kan jeg gjenbruke avsluttede aktiviteter?

Ja, avsluttede aktiviteter blir liggende i et arkiv på Min side. Alle aktivitetene i arkivet kan gjenbrukes. 

Kan jeg avlyse en aktivitet?

Ja, du kan avlyse aktiviteter ved å endre status til "avlyst" på Min side. Eller du kan slette/deaktivere arrangementet.

Hva hvis en aktivitet er fulltegnet?

Du kan sette aktiviteten som "fulltegnet" ved å endre status på Min side.

Kan jeg opprette en digital aktivitet?

Ja, da velger du "nettarrangement".

Noen har opprettet en falskt aktivitet for vår organisasjon.

Ta kontakt med administrator. 

En aktivitet bør fjernes fra kalenderen.

Ta kontakt med administrator. 

Bilder

Fotografier omfattes av Åndsverkloven. Det er kun tillatt å benytte bilder du har rettigheter til å publisere. Er du fotografen og mennesker er hovedmotivet, må du ha innhentet samtykke/tillatelse til å publisere bildet på nett.

Kan jeg bruke et bilde som har tekst eller logo?

Nei, bilder med tekst og/eller logo er ikke tillatt. Se unntak om cover/omslag.

Kan jeg bruke et bilde fra en CD-cover, film-cover eller bokomslag?

Ja, men bare hvis du har rettigheter til å bruke det. Du er selv ansvarlig for bildet du laster opp. Det er ikke tillatt å bruke andre sine bilder uten tillatelse.

Størrelse på bilde?

Bildet må være i høyoppløsning og i liggende format (landskap). Dette er fordi aktiviteten og bildet vises på flere informasjonsskjermer i kommunen. 

 

Aktivitetskortet AiA

Les mer om Aktivitetskortet AiA

 

Spørsmål om et arrangement

Alle spørsmål om arrangementene må du stille direkte til arrangøren. «Hvaskjeriasker.no» formidler arrangementene, vi arrangerer dem ikke. Nederst i hvert enkelt arrangement kan du klikke på «kontakt oss» for å komme direkte til arrangøren.