AiA- app for barn og unge

Seks småskolebarn som står oppstilt som fotballag
Foto: Godt Sagt

AiA har gitt barn og unge i Asker (6-18 år) tilgang til gratisaktiviteter, rabatt på enkeltaktiviteter og 1000 kroner i halvåret til organiserte fritidsaktiviteter.

Fra 1. juli kan du ikke lenger kjøpe nye billetter eller sette inn nye penger i AiA. Men har du tidligere satt inn penger eller kjøpt billetter i appen, kan du benytte dem ved å scanne QR-koden din i kassa ved svømmehallene i Røyken og Risenga (Holmen er stengt i sommer) og på bowlingen på Holmen.

Pilotprosjekt avsluttet

Asker kommune har dette skoleåret deltatt i et pilotprosjekt om et nasjonalt fritidskort. Alle barn og unge mellom 6 og 18 år og som bor i Asker, har fått 1000 kroner hver i semesteret i AiA, til å betale for organiserte fritidsaktiviteter. Aktiviteter som varer seks ganger eller mer i semesteret. (gjelder ikke treningssentre). Pilotprosjektet er nå avsluttet og regjeringen har bestemt at det ikke blir et nasjonalt fritidskort.

Søknadsfrist for refusjon var 15. juni

Søkte du om tilbakebetaling av 1000 kroner for organiserte fritidsaktiviteter eller kontaktet oss for hjelp innen fristen 15. juni, men ikke fått svar? Da hører du fra oss når vi er tilbake i august. Grunnet ferieavvikling er det noe forsinkelser på tilbakebetaling og svar på henvendelser.

AiA Kundeservice

Kontakt oss om du trenger hjelp eller har spørsmål. I juli er AiA kundeservice stengt, men vi svarer deg så raskt vi er tilbake i august.

Riktig god sommer fra AiA!