Aktivitetsappen AiA

Aktivitetsappen AiA gir oversikt over fritidsaktiviteter for barn og unge i Asker. På flere av aktivitetene kan du få AiA-rabatt, dersom du betaler med AiA-appen og er mellom 6 og 18 år.

Vi i Asker kommune er opptatt av at flest mulig barn og unge skal kunne delta i ulike fritidsaktiviteter. Derfor har vi utviklet en egen web-app som har fått navnet AiA. AiA gir en god oversikt over fritidsaktiviteter, og kan gi billigere priser for alle barn og unge mellom 6 – 18 år, som ønsker å delta.

Les mer om retningslinjer for vårsemester 2021 her. 

I AiA kan du finne rabatter på billetter i svømmehallene, i trampolineparken, på bowlingen og på ulike andre arrangementer.

For å få tilgang på dette må du laste ned AiA. Dette gjør du ved å gå inn på app-store, Google play eller www.asker.nods.no/aia. Er du under 18 år, så må dette gjøres sammen med en foresatt.

Når den er lastet ned, vil du få spørsmål om å registrere deg.
Denne registreringen er helt trygg, det har vi i Asker kommune sjekket for deg.

Når du har registrert deg, så får du et kort med en QR-kode. Denne kan du vise frem når du skal betale på aktivitetene, så får du billigere billetter.

AiA er laget slik at andre kan sette inn penger på QR-koden til barnet via Vipps eller Nets. For eksempel foreldre eller besteforeldre. Kommunen kan også ved behov tilby gratis arrangementer eller aktiviteter i kortet

AiA kan kun brukes på aktiviteter som ligger inne i AiA. Den kan ikke brukes på andre steder, som i kiosker og butikker osv.

Så derfor et tips til dere voksne, hva med å kjøpe billetter i AiA neste gang du har lyst til å gi barnet en opplevelse gjennom en aktivitet?
Jo flere som bruker kortet, jo bedre avtaler kan vi få til, slik at så mange som mulig av våre barn og unge kan ha mulighet til å delta på aktiviteter i Asker.

Siden AiA er et kort under utvikling, setter vi stor pris på tilbakemeldinger fra dere som er brukere av kortet. Disse tilbakemeldingene kan dere sende til

God fornøyelse!

AiA kan lastes ned på google play og App-store, eller ved å skanne QR-koden

QR-kode

Akershus fylkeskommune støtter prosjektet økonomisk via midler fra nasjonalt program for folkehelse.

Har du spørsmål om støtte og tilbakebetaling?

Send en e-post til: 

Har du tekniske spørsmål om AiA-appen?

Send en e-post til: 

AiA - Mer moro for mindre.jpg

Les mer om AiA

Pilotprojekt: Asker kommune tester ut fritidskort for barn og unge