Logo
Foto: Linn Lundsvold

Nasjonalt senter for Aldring og helse arrangerer Takk bare bra kurs på Hasselbakken, Asker. Kurset er for eldre som ønsker å forebygge eller mestre depresjon.

Kurs i forebygging og mestring av depresjon for deg over 60 år

Opplever du at livet kan være vanskelig? Føler du deg nedfor, trist eller kanskje engstelig? Er du ensom? Ønsker du å få bedre livskvalitet? Da er du ikke alene, det er mange eldre i din situasjon. Men heldigvis er det mulig å få det bedre.

Aldring og helse arrangerer «Takk, bare bra…» kurs på Hasselbakken i Asker høsten 2024. Kurset gir opplæring i ulike metoder som kan bidra til en bedre livskvalitet og hverdag.  På kurset vil du møte fem til ni andre eldre mennesker med lignende utfordringer som deg selv. Kurset ledes av en psykiatrisk sykepleier og en psykolog, begge har lang erfaring i feltet.

Kurset er tilrettelagt både for deg som ønsker å forebygge nedstemthet, utrygghet og depressive plager og for deg som er nedfor, engstelig eller deprimert.

Kurset går over 10 uker, og hver kursdag har en varighet på to timer.

Kursavgiften er 300,- kroner som går til å dekke kursboken som brukes under kurset.

Evalueringer har vist at kurset har god effekt ved depresjon og bedrer kursdeltakernes livskvalitet.

 

Første kursdag er tirsdag 8. oktober 2024 kl. 10.00-12.00

Sted: Asker Frivilligsentral Hasselbakken, Askerveien 47, 1384 Asker

 

Synes du dette høres interessant ut? Da kan du ta kontakt med oss på telefon eller på epost. Alle som melder interesse vil bli invitert til en samtale, hvor vi presenterer kurset nærmere og i fellesskap finner ut om dette kurset er noe for deg.

 

Kontaktinformasjon:

Lene Haukland-Haugen

Tlf.: 971 24 124            Epost: lene.haukland-haugen@aldringoghelse.no

Jørgen Wagle

Tlf.: 950 74 358            Epost: jorgen.wagle@aldringoghelse.no

Mer om Nasjonalt senter for aldring og helse