Strømsgodset sitt A-lag
Foto: Strømsgodset

Kom og tren som en eliteseriespiller! Strømsgodset kommer til Frisk Arena i uke 32

Er du gutt eller jente, født 2012 eller tidligere, har ambisjoner eller er nysgjerrig på hvordan man trener som eliteseriespillere/toppseriespillere? Da har vi et unikt tilbud til deg, i uke 32 (5-9.august). Da skal nemlig Frisk Fotball og Strømsgodset arrangere pre season-camp på Frisk Arena i Asker. Og, alle er velkomne til å delta.

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer til Pre Season på Frisk Arena i Asker. I fjor var det fullt, og vi måtte dessverre si nei til mange, da vi hadde 80 topp motiverte ungdommer (både gutter og jenter), fra 12 til 15 år. Spillerne spiste, trente og levde som elisteseriespillere i en uke. Til stor suksess, må vi kunne si. For å gjøre opplegget enda bedre, så har vi i år gått sammen med Strømsgodset. Eliteserieklubben stiller med trenere og spillere fra eliteserien, som skal bidra til at øktene blir enda bedre og enda mer relevant med tanke på å øve seg på og bli eliteseriespiller/toppseriespiller.

For trenere som har ambisjoner vil det være mulighet for delta på trenerseminar som vi arrangerer i løpet av uka.

Det var stor rift om plassene i fjor, og vi anbefaler alle som har lyst, til å melde seg på.

Aktiviteter

Dette vil være en ukes sesongoppkjøring med mye fotballrettet trening, både taktisk, teknisk og fysisk, hvor målet er å klargjøre spillere for høstsesongen i ekte toppfotballånd. Spillerne skal i løpet av uka tilegne seg kunnskap om hvordan de kan ta ansvar for sin egen og sitt lags utvikling gjennom god og målrettet trening. I tillegg til fysisk trening ute på feltet, vil det være teoretiske leksjoner hvor man både gjennomgår kostholdsråd, taktisk teori og fysiske egenøvelser som er fotballspesifikke.

Organisering

Komplett timeplan kommer!

Mat

Alle som ønsker får servert brødmat til frokost fra kl.8:30-9:30, og varmmat til lunsj. Matplan kommer når det nærmer seg. Utover dette kan deltakerne selvfølgelig ha med egen mat, og husk vannflaske! Kiosken er åpen hele uken, her vil det være et utvalg av mat og drikke. 

Utstyr

Husk klær etter vær og ekstra skift. Alle MÅ ha med leggskinn, ellers kan de ikke delta i spilløvelsene

Avmelding

Avmelding til "Pre Season Camp" inntil 1mnd før oppstart refunderes hele beløpet, avmelding inntil 2uker før oppstart refunderes 50% av beløpet. Avmelding mindre enn 2 uker før oppstart blir ikke beløpet refundert

Mvh

Frisk Fotball

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Frisk Asker Fotball