Asker Seilforenings anlegg på Tangen.
Foto: Asker Seilforening

Vi fortsetter suksessen og inviterer til Trygg på Vannet 2024!

Kurset er for barn mellom 7-10 år og fokuserer på nybegynnerkunnskaper i jolleseiling, brett, roing, padling, bading, knuter, sjøveisregler og annen moro som gjør det tryggere å oppholde seg ved og på vannet. Ved hjelp av dyktige instruktører skal alle barn føle mestring og glede over det å sette sin første jibb, eller det å padle til Vollen for å kjøpe is!

Treningstider Tirsdager og Torsdager kl. 18.00-19.45

Oppstart Tidlig mai (mer info kommer) frem til skolens sommerferie, fra skolestart frem til høstferien.

Pakkeliste Flytevest, våtdrakt eller fritidsklær, håndkle, vannflaske og skift. Husk ullplagg innerst, lue og hansker ved behov! Redningsvest kan lånes i seilforeningen, men vi anbefaler egen.

Båt- og brettleie er inkludert i påmeldingsavgiften.

Barnet må kunne svømme 100 meter ved hjelp av flyteplagg.

De yngste jolleseilerne er avhengige av at foreldrene stiller opp og hjelper til med rigging av båt, sjøsetting, opptak, spyling og rydding. Alle tar ansvar for best mulig avvikling av treningene og bistår hverandre etter beste evne. Klubben legger stor vekt på det sosiale og at hele familien skal trives med seiling som aktivitet. Mens barna trener finnes det flere seilaktiviteter de voksne kan ta del i, samt kanskje Oslofjordens fineste kiosk!

Pris Kurset kan betales i sin helhet eller betal 750,- (400,- for medlemmer av Asker Seilforening) ved påmelding, restbeløpet blir etterfakturert.

For mer informasjon, ta kontakt. Velkommen til Asker Seilforening!

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker Seilforening