Band på scenen

Veterans Rock - Rock av og for veteraner Veterans Rock vil bruke musikk for bidra til hyggelige og positive arrangementer der veteraner med familie og venner kan møtes på en trivelig og uformell måte.

Vi vil aktivisere veteraner som tidligere ikke har vært med på så mange veteran-arrangementer, og skape arenaer der ikke-veteraner og veteraner kan møtes og trives sammen.

Oppskriften er enkel: Mange kjente hits, god stemning, utilslørt publikumsfrieri og høy allsangfaktor. Det hele blandes sammen og serveres rått i rikelige porsjoner av og til veteraner fra internasjonale operasjoner. Kimen til Veterans Rock er et band i Norbatt i 1982.

I dag består bandet av seks veteraner fra forskjellige misjoner. Og slik skal det være. Er man veteran og kan spille eller synge, så kan man opptre med oss. Slik forsvarsminister Frank Bakke Jensen gjorde da han sang “Keep On Rocking In A Free World” med oss da vi opptrådte på Unifil-jubileet på Akershus festning i april 2018. Å spille i et band handler om å planlegge, øve, prioritere, samhandle, mestre, spille på lag og synliggjøre den enkeltes styrke...Altså samhold, omtrent som i et lag, en tropp eller et kompani.

Det er mye god terapi og glede i slikt. Både for utøvere og tilskuere. Derfor har vi håp og planer om at Veterans Rock på sikt kan utvikle seg til noe mer en ett band med godt voksne veteraner. Mye mer. Tiden vil vise hva som er mulig å oppnå med godt veterankulturelt arbeid.

Gjennom NVIO har vi vært så heldige å få støtte fra Forsvarets veterantjeneste (FVT) til å bygge opp konseptet Veterans Rock siden 2019. Det forplikter. Pengene skal vi bruke til å spille der veteraner er samlet, og til å øve/forberede oss på slike opptredener. Det kan være på et MC-treff, et landsmøte, en sommerfest, et jubileum eller en annen passende anledning. Er du involvert i et veteranarrangement som vil ha besøk av oss, så ta kontakt for å diskutere mulighetene.

Håper vi sees snart! Keep Rocking!

Telefon:
90860804
E-post: