Myk Yoga
Foto: Nett

Terapeutisk, rolig og varsom yoga med fokus på nakke, rygg, skuldre, hofter og bekken. Nærende fysisk Deva Yoga. Yin Yoga hvor stillingene holdes over litt tid.

Passer godt for deg som har erfaring fra myk yoga og som er kjent med yoga som metode for å stilne sinnet.

Ønsker du å forebygge muskel- og skjelettplager, er dette en god yogaform som styrker viktige muskelgrupper. En varsom yogaform som har fokus på nakke, rygg, skuldre og bekken.

Vi bruker pusten til å støtte gjennom de rolige øvelsene, og til å slappe helt av, gi slipp og finne roen. Noen stillinger holder vi en god stund for at bindevevet skal få tid til å strekkes langsomt ut. Alle klasser avsluttes med dyp avspenning/Yoga Nidra.

Effekter ved Deva- og Yin Yoga:

  • Løser opp ved stivhet og smerter i muskler, ledd og bindevev.

  • Lindrer plager i rygg, skuldre, nakke, hofter og bekken.

  • Styrker viktig kjernemuskulatur.

  • Stilner sinnet, tankesurret slipper slik at kroppen åpner opp for at spenninger slipper taket. Du vil kjenne en tilstedeværelse som fjerner fokus fra plager som måtte være i muskler og ledd

  • Minker stressfølelse.

  • Myker opp i kroppen - om den kjennes stiv.

  • Hjelper ved utbrenthet og søvnproblematikk

Gjennom regelmessig yoga praksis, forebygges, styrkes og lindres muskel- og skjelettplager. Samtidig oppleves en bedre fysisk og psykisk helse.

Kurset er på tirsdager fra 18.30 - 20.00 over 10 uker på Gjellum grendehus i Heggedal.

Spørsmål kan rettes yogalærer Birgit Tufte: , eller telefon 95751050.

Bindende skriftlig påmelding innen 10.8.2024 til

Etter mottatt påmelding, får du utdypende informasjon om blant annet betalingsinformasjon, utstyr du trenger å ha med deg, og om kurset i sin helhet.

Varmt velkommen!

Mer om TufteYoga