Tallerken med deilige beter
Foto: Charlotte

Hagens Gourmet Kokk- og Konserveringskurs

Lær å lage en 3-retters meny basert på grønnsaker fra hagen på Øvre Sem Gård og lokalt kjøtt. I dette kurset vil du lære å behandle ferske råvarer, bruke kjøkkenutstyr, og kanskje plukke opp noen hemmelige triks av kursholderne? 

I tillegg blir det en masterclass hvor du lærer å konservere grønnsaker, som spiller en viktig rolle i menyen.

Dette kurset er en del av en serie på 10 kurs, hvor du selv velger hvilke og hvor mange du ønsker å delta på.

En reise inn i naturens eget symfoni av liv og vekst! Dette kurset er mer enn bare å lære å så frø og vanne planter; det er en invitasjon til å utforske ditt eget grønne thumbprint og oppdage den skjulte gleden ved å dyrke dine egne godsaker.

Men dyrking handler ikke bare om å høste avlinger; det handler også om å høste fellesskap. Gjennom våre kurs vil du bli en del av et levende nettverk av likesinnede enkeltpersoner som deler din kjærlighet til jordens gaver. Sammen vil vi dyrke ikke bare planter, men også vennskap, kunnskap og bærekraftig livsstil. 

Kursene er i en serie på 10 kurs, hvorav noen er 2timers kurs, og noen er 4 timers aktivitetsdager. Alle kursene er lagt opp med praktisk deltagelse. På kursene går vi gjennom alt fra planlegging til kokkekurs & konservering og til førsanking & reproduksjon.

Du velger selv om du vil delta på 1,3 eller 10 kurs. Ønsker du å delta på alle kursene, er det en samlet rabatert pris for alle 10 kurs.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Øvre Sem Gård
Masse deilig mat i spiskammerset
Fotokreditt: Øvre Sem