Frisbeegolf

Vi som arrangerer er frisbeegolfere som vanligvis sogner til Vollen Disc Golf Park. Der arrangerer vi under sesongen ukesgolf samt turneringer.

På vinterstid er det kun de mest innbitte frisbeegolfentusiaster som fortsatt trosser vintervær for å spille på baner, så mange av oss trekker innendørs for å trene og terpe på teknikk. I frisbeegolf som i vanlig golf, så er det ved putting at man virkelig sørger for en god score. For å bli god på putting så kreves nerver av stål samt presisjon, så her må man trene! Men, hvorfor ikke ha det sosialt og gøy i samme slengen?

Putteligaen finner sted hver torsdag kveld på rommet Fyrstikken i kjelleren på Heggedal innbyggertorg, med oppstart oppstart torsdag 02. desember kl. 19:00 - 22:00. Ønsker du å være med å konkurrere koster det 50,- per gang. I desember vil putteligaen foregå den 2., den 9., og den 16. I januar hver torsdag, i februar hver torsdag. Vi kan love ukentlige premier såvel som en saftig premie for sammenlagtvinneren. All praktisk info om lokasjon, format osv finnes ved å melde seg inn i Facebook-gruppen "Asker og Omegn putteliga for frisbeegolfere"

Telefon:
47386299
E-post:
Se arrangørens eget nettsted