Elvis on Ice - for første gang - noe sted
Foto: Eivind Gisholt

Elvis on Ice er et one night only musikk- og danseshow på scene og is som hyller kongen av rock'n'roll som ville fylt 90 år i januar 2025.

Showmann, lokalpatriot og Elvis-entusiast Jacob Conradi leder an, sammen med unike artister og idrettsutøvere – både med og uten skøyter.

Opplev Varner Arena som aldri før, i ren Las Vegas style fylt med fest, farger, gull og glitter. La Elvis' udødelige musikk smelte sammen med fantastiske opptredener og magiske øyeblikk som vil lyse opp januarmørket. Sikre deg din billett nå så skaper vi dette sammen - dette vil du ikke gå glipp av! Showet er delt opp i to akter, med en pause i mellom. 

Et evt overskudd fra showet vil gå til et eller flere lokale formål der idrett og kultur tilrettelagt for mennesker med ulike bistandsbehov står sentralt. 

Losje:

Samle vennegjengen eller ta med deg jobben og få en unik opplevelse. I losjeprisen er billett, seter utenfor losjen og mat, en enkel amerikansk Elvismeny, inkludert. I losjen finner du også en egen minibar (all drikke kommer i tillegg). Pris per losjeplass: 1500,- ink avgifter. Kontakt oss på billett@friskasker.no for spørsmål vedrørende booking og kjøp av losje. 

Transport og hotellpakker:

Besøk www.ElvisOnIce.no for informasjon og priser rundt transport og hotellpakker. 

For ledsagerbillett, kontakt oss på billett@friskasker.no

All praktisk info vil fortløpende bli oppdatert på www.ElvisOnIce.no  

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Jacob Conradi Naturligvis
Jacob Conradi med venner
Fotokreditt: Tovita Razzi