Påfugllandet

Innbyggertorget på Borgen er en åpen møteplass og kulturarena for alle innbyggerne på tvers av kulturer og generasjoner. Innholdet på innbyggertorget skapes i et samarbeid mellom lokale initiativ, lag og foreninger, næringslivet og kommunen.

Innbyggertorget på Borgen er en åpen møteplass og kulturarena for alle innbyggerne på tvers av kulturer og generasjoner. Innholdet på innbyggertorget skapes i et samarbeid mellom lokale initiativ, lag og foreninger, næringslivet og kommunen. Aktivitetene på innbyggertorget er i hovedsak basert på engasjement fra aktører i nærmiljøet. Tilbudet styres av lokale initiativ, ønsker og behov. Eksempler på aktiviteter: Borgen nærmiljøsentral har språkkafé, DNT har turer med oppmøteplass på innbyggertorget, vi tilrettelegger for barseltreff og dansekurs, og lokale ildsjeler driver aktiviteter både over tid og som mer «pop up»-baserte tilbud. Listen er lang og endrer seg i takt med initiativ og behov lokalt. Du kan også komme for bare å være her uten å måtte delta i en aktivitet. Har du en god ide du ønsker å ta initiativ til å realisere, så ta gjerne kontakt med innbyggertorget. Innbyggertorget på Borgen er også et sted hvor du kan få ulike kommunale tjenester og aktiviteter nær der du bor. Du kan møte Innbyggerservice (tidligere Servicetorget) og være med på aktiviteter i regi av ulike kommunale aktører som Aktiv på dagtids treningsgruppe, Aktiv fritids treningsgruppe for kvinner, Asker kulturskoles tilbud, ulike kurs mm.

På Borgen innbyggertorg kan du også låne bøker på bokomaten til Asker bibliotek. Den fungerer omtrent som en minibank, bortsett fra at den er gratis. Alt du trenger er et lånekort som du får fra Asker bibliotek. Kafé KIME På Borgen innbyggertorg finner du Kafé KIME. Kafeen drives av Borgen nærmiljøsentral gjennom den sosiale entreprenøren KIME. De tilbyr god kaffe, egenproduserte bakervarer og internasjonale retter. Kafé KIME tilbyr catering og hentemat i tillegg til servering i kafeen. Se meny og åpningstider på deres Facebook-sider.

Henvendelser til kafeen kan gjøres til Hilde Skogedal, styreleder KIME/daglig leder Borgen nærmiljøsentral, 477 12 633 /

Telefon:
91588121
E-post: