To tøffe jenter i Velodromen
Foto: Erik Storelv

Det er for fektere som starter med fekting eller dem som har fektet mindre enn et år.

Kurset tar mål av seg at fekterne etter et års tid behersker grunnleggende fekteteknikker. Vi tar imot nybegynnere i alle aldre, barn, ungdom og voksne!

Vi startet en ny fekteklubb i Asker - Asker Fekteklubb i 2024 i samarbeid med Bekkestua Fekting. Vi har fått lokaler i Velodromen, et helt nytt og fantastisk bygg; og er en rask voksende klubb med mye spennende å tilby!

Første gang : MANDAG 19. AUGUST kl. 17:00 - 19:00

MELD DEG PÅ FOR Å SIKRE DEG FAST PLASS ELLER KOM OG PRØV GRATIS EN GANG

OM FEKTING OG VÅRT TILBUD Fekting fremmer egenskaper som barna får glede av hele livet; kroppskontroll, balanse, hurtighet og mental styrke. Dette er grunnferdighetene i allidrett.

Vi har dyktige og erfarne trenere. Det er to trenere per kurs. Kurset er for nybegynnere i alderen 7 - 16 år.

Hvor: I fantastiske nye Velodromen, Langenga 60, 1386 Asker

Når: Mandager og/eller Onsdager kl: 17:00 - 19:00 Indre Bane 3

Fekting passer vel så bra for jenter som for gutter. Vi HAR 3 visjoner og verdier for klubben. 1. TRIVSEL 2. UTVIKLING OG 3. AMBISJON.

Vi tilbyr TRIVSEL og vil legge vekt på grunnleggende innføring i fektesporten gjennom lek, respekt, og vennskap. Barna vil bli invitert til å vise respekt for trenere, utstyr og andre fektere. Vi skal legge til rette for UTVIKLING satser på en gruppe som ser utvikling i ferdigheter som kroppskontroll, balanse, hurtighet og mental styrke. Slutten av semesteret vil vi organisere konkurranser. Men vi har også AMBISJONER for klubben og for den enkeltes ønsker og behov med et opplegg med leksjoner og et langsiktig opplegg for både bredde og elite.

Mer informasjon om klubben finner du her på Facebook

Kurset starter 19.august og varer til midten av desember. Møt 5 minutter før start med innegymtøy og treningsko uten svarte såler og ikke for mye klær. Fektere får låne komplett fekteutstyr til trening og konkurranse av oss som må håndteres varsomt. Fekting er veldig trygt med det gode utstyret alle er pålagt å bruke. Som en del av kurset blir det også invitasjon til samlinger med andre klubber og eventuelle konkurranser uten at en måler resultat.

Kurset koster 2500 kroner per semester, og i tillegg må en være medlem og ha betalt medlemskontigent på 250 kr per år. Det er en søskenrabatt på 500 kr per barn.

PÅMELDING

Her kan du både melde deg på kurset og bli medlem direkte. https://club.spond.com/.../73C18C7BE03A4A16.../main_products

Meld deg på kurset ved å velge "Sikre seg plass" under Treningsavgift. Alle kan komme og prøve først, men de må melde seg på uansett. Velg da det alternativet "Prøve fekting" . Skal du sikre deg plass og fortsette må du melde deg på igjen med betaling.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker Fekteklubb
Fekting med ungdom - her er det fart
Fotokreditt: Erik Storelv
Duell med tøffe jenter
Fotokreditt: Erik Storelv
Voksenfekting også
Fotokreditt: Erik Storelv