Anne Margrethe

Anne Margrethe Art, arrangerer og representerer kunstner Anne Margrethes kunstutstillinger om livets prosesser.

Kunstner Anne Margrethe Bjerkebro, født 1967 i Bærum, bor i Asker. Malt siden tidlig ungdom. Gått i lære hos Peter Esdaile, Øystein Edvardsen m.fl. Jobbet 30 år i Hydro og Statoil/Equinor. Utdannet grafisk designer, prosjektleder, retorikk og kommunikasjon. Ledet Brand Centre i Statoil/Equinor fra 2010 til 2015. 35 års erfaring med visuell kommunikasjon, hvor hun i 2015 sa opp sin faste jobb i Statoil og investerte to år, fulltid med kunsten.

Har eget atelier på Rud i Bærum. I tillegg til kunsten, jobbet jeg i 2019 med implementering av den nye visuelle identiteten for Asker kommune i forbindelse med sammenslåingen av de tre kommunene Hurum, Røyken og Asker.

Livets prosesser

Maleriene er fargerike, tidløse og skildrer livets prosesser. Bildene er hovedsakelig i symbolsk, psykologisk / filosofisk og ekspresjonistisk stil. Med min kunst, ønsker jeg å inspirere betrakteren til dypere kommunikasjon, visdom og påfyll av positiv energi. Hver dag kan bli til en ny begynnelse. Valget er ditt! Utviklingen i livets prosesser ligger ofte utenfor komfortsonen.

Slik blir mine kunstverk til

Maleriene skapes ut fra et “fargekaos”, som på mange måter utvikler seg og finner sin unike form i maleriet. Arbeidet begynner ofte med en krevende og anstrengende kamp mellom form, innhold og struktur. Andre ganger er det lettere. Portretter og spesifikke motiver med originalitet, kvalitet og særpreg. Alle malerier blir skapt med etablerte og nye male-teknikker i akryl og olje.

Min motivasjon

Er fascinert av øyeblikkets magi, fargespill, av lys og skygge, mennesker, dyr og symbolikk. Jeg ønsker å bidra til større helhets-bevissthet, tilstedeværelse og formidle til betrakteren at alt i livet er mulig! Livets prosesser kan for alle, i perioder være utfordrende. Ønsker med maleriene, å stille spørsmål og formidle løsninger for samtiden, på en opplysende og ærlig måte, nasjonalt og internasjonalt. Min samboer og kjærestes visdom, motiverer og hjelper meg med å formidle og skape tekster til innholdet i mine malerier. Titler og tekster er meget viktig i møte med min kunst. I tillegg henter jeg inspirasjon fra kjærligheten, relasjoner, musikk, trening, kunstneriske foredrag og andre dyktige kunstnere. I møte med løsningsorienterte og kunstinteresserte mennesker, barn, barnebarn, og naturens magiske samspill i form og farger, stortrives jeg!

Oppdagelser

Mange beskriver møte med min kunst, som en inspirerende «opplevelsesreise» med oppdagelser for sjel og sinn, hvor betrakteren ofte åpner opp, blir mer bevisst nye sider og muligheter i eget liv.Gjennom mine malerier, ønsker jeg å styrke, bevisstgjøre og påvirke i positiv retning.

Originaler og kunsttrykk i Giclée

Alle originaler er malt på lerret med lysekte farger i høyeste kvalitet, både akryl og olje. Alle originaler blir fernissert. Giclée kunsttrykk i beste kvalitet, signert og nummerert med originalsertifikat, i et begrenset opplag av 30. Noen utvalgte originaler kan bestilles, som håndkolorerte og fernisserte Giclée-trykk, på lerret i et begrenset opplag av 10.

Anne Margrethe Art ønsker deg hjertelig velkommen til salgsutstillingen “Vinterglede i Asker”

Se frem til en opplevelsesreise med unike malerier og kunsttrykk i flotte farger, om livets prosesser. Nå har du muligheten til å bli inspirert, føle fornyelse og vinterglede! Utstillingen er en gylden anledning til å bli inspirert og kanskje finner du en flott gave til deg selv, ditt hjem, din partner eller dine barn. På denne utstillingen kan du kjøpe kunst rett fra vegg, ved å kontakte meg på min mobil. Legg turen innom Asker innbyggertorg eller Holmen innbyggertorg, i hyggelige kafé-omgivelser.

Ny kunst på veggen Inspirerer og Motiverer!

Utstillinger:

• 2021 “Vinterglede i Asker” Innbyggertorgene i Asker og på Holmen Senter

• 2021 Høstutstillingen “Det Store Bildet” på Rud i Bærum

• 2021 Rygg og Rehab, Naprapat-klinikker fra Fornebu til Drammen, 2018 til 2021

• 2021 IN SENSE – Interiørgalleri Drammen 2019, 2020 og 2021

• 2021 Bli Z Frisør og galleri, Sandvika 2018, 2019, 2020 og 2021

• 2020 Furuvik, “2020 Frihet i forandring

• 2020 Galleri Krutthuset på Fredriksvern i Stavern, separatutstilling med over 2.500 besøkende

• 2019 Galleri Krutthuset på Fredriksvern i Stavern, separatutstilling med over 1.500 besøkende

• 2019 2nd International Contemporary ART Cannes Biennale, kollektivutstilling under Cannes Film Festival

• 2019 Galleri H-11, Høvik, Separatutstilling

• 2019 Galleri Sandvika “Fødsler &  forandringer!”, “Walk the talk!” og “New Beginnings!” i 2018. • 2018 Nordstrand Lions kunstutstilling

• 2018 New York, Manhattan 2018-2019, Amsterdam Whitney Gallery, Chelsea Manhattan • 2018 Pop up Fornebu, By Berit Hjelde 2017/18

• 2018 “Helt Sentralt”, 2017/18 i Oslo

• 2017 Nordstrand Lions kunstutstilling 40 år

• 2017 The THIEF HOTEL, Art Space, Aker Brygge/Oslo, Separatutstilling

• 2017 Brick Lane Gallery i London

• 2017 Debut-utstilling i stort Tyrolerhus på Hvalstrand i Asker i juni 2017

• 2011 Rådhusgalleriet, Sande i Vestfold

• 2004 Norsk Hydro – Kollektivutstilling Invitert til å stille ut malerier i Roma og Paris, ved passende anledning.

Telefon:
95099923
E-post: