Barseltrening med Vollen Trening
Foto: Vollen Trening

Bli med på trening med andre mammaer i barselpermisjon. Utendørs trening for alle mammaer, med eller uten vogn. Trygg oppstart på trening etter graviditet.

Her lærer du å aktivere kjernemuskulatur og bekkenbunn på riktig måte, og hvordan du skal bruke dette i trening for hele kroppen.

Sjekk av magemuskler ved ønske.

Vi bruker nærområdet til trening uansett vær, og du får tips til enkle øvelser og økter du kan gjøre på egenhånd. Bli med på trening for å finne både treningsglede og motivasjon.

Oppfølging og tilpasning ved behov, i liten gruppe. Treningen passer for ALLE!

Tider:

Hver tirsdag kl.10.30-11.15

Uke 2-26. Ingen trening på helligdager, eller i påskeferien.

Oppmøte ved fergekaia i Vollen.

Treningen holdes som normalt så lenge temperaturen er over -10 grader. Ved under -10 grader flyttes treningsøkten til en annen tid/dag. Dette gis det informasjon om på mail samme morgen.

Klippekort 15 klipp: 3225 kr (varer ut juni 2024, klipp kan benyttes på andre gruppeøkter med Vollen Trening). For eksempel barseltrening på tirsdager i Vollen.

Sesongkort: 4600 kr. Tren en valgfri økt i uken. (Varer ut juni 2024, tapt økt kan tas igjen på andre gruppeøkter med Vollen trening).

Sesongkort full pakke: 4830 kr. Tilgang på alle treningsgruppene med Vollen Trening. (Varer ut juni 2024, tapt økt kan tas igjen på andre gruppeøkter med Vollen trening).

Dropin: 240 kr, betales ved oppmøte.

Vollen Trening tilbyr også barseltrening i Vollen på tirsdager, samt ukentlig kveldstrening og lunsjtrening i Vollen og på Hvalstrand.

Få mer informasjon om prisene og detaljene om hvert alternativ ved å sende mail til . Eller les mer her: https://vollentrening.wordpress.com/

Bindende påmelding til

Mulighet for oppdelt betaling. Betaling via Vipps eller faktura.

Mer informasjon:

Kurset ledes av muskelfysiolog, personlig trener og mammamagetrener Helene Høimyr.

@vollen_trening

Ta gjerne med matte, og klær etter vær.

Velkommen på trening!

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Vollen Trening
Mammatrening i Vollen
Fotokreditt: Vollen Trening