Julemarked i Asker sentrum
Foto: Ungkultur Asker
Gratis

Vil du være med å selge noe du selv har laget? Ungdommenes eget julemarked, hvor de får muligheten til å selge egenproduserte varer.

Ungdommenes julemarked arrangeres av ungdomsklubben i Heggedal, Kaliber ungdomsklubb og vil finne sted på Heggedal innbyggertorg 9. desember.

Ungdommene som melder seg på her vil få muligheten til å selge egenproduserte varer, og tjene litt penger. Selgerne kan være ungdom fra 7. klasse, ungdomsskolen og videregående. 

Krav: 

·         Minst 10 varer til salgs. 

·         Eget Vipps-nummer med QR-kode 

Markedet vil finne sted inne på innbyggertorget, samtidig som det foregår et julemarked utenfor og i nabobygget i regi av diverse interesseorganisasjoner i Heggedal.

Det vil til enhver tid være en ansatt fra Ungkultur på standen og hjelpe til med salg, men selgeren må selv sørge for etterfylling hvis de har mange varer. Selgeren er velkommen til å delta på markedet så mye de ønsker. 

Det blir en liten samling fredag 8. desember kl 17-19:30, hvor det blir muligheten for å prise og ferdigstille varer med litt enkel julekos. Alternativt kan ferdigprisede varer settes opp før markedet åpner. 

Spørsmål: Ta kontakt med Lisa Lærum Åslund: lisa.laerum.aslund@asker.kommune.no

Hvem er det for: Ungdommer som deltar er i alderen 13-20 år og har her en mulighet til å tjene egne penger før jul. Eksempler på ting som kan selges er: brukshåndverk, redsign, julebakst og godteri, kunstverk, tekstil, pyntegjenstander, smykker, såper og badesalt, spill, treredskaper eller julepynt.

Mange av deltagerne har deltatt på ulike kreative verksteder på ungdomsklubbene i Ungkultur Asker i høst, men du kan også melde deg på selv om du ikke kjenner oss fra før.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Ungkultur Asker
Julemarked
Fotokreditt: CC