Julemarked i Asker sentrum
Foto: Ungkultur Asker
Gratis

Vil du være med å selge noe du selv har laget?

Vi gjentar suksessen fra i fjor og lar kreative, flinke ungdommer i Asker selge og vise frem egenproduserte varer på julemarkedet. Vil du være med å selge noe du har laget? Meld deg på til oss!

Hvor? Salgsboden er åpen inne i vestibylen i Asker kulturhus lørdag og søndag 3.-4. desember kl. 12-16. Ungdommene selger selv og ordner selv betaling via vipps eller kontant. Ansatte fra @ungkultur Asker er med og fasiliterer og hjelper til.

Radar i kulturhuset blir backstage med matservering for deltagerne .

Klargjøring: Lørdag 3.12. er det opprigg av solgsbord og klargjøring av salgsvarer, med prislapper.

Hvem er det for: Ungdommer som deltar er i alderen 13-20 år og har her en fin mulighet til å tjene egne penger før jul. Eksempler på ting som kan selges, er: brukshåndverk, redesign, julebakst og godteri, kunstverk (keramikk, grafikk, malerier, fotografier), tekstil, pyntegjenstander, smykker, såper og badesalt, spill, treredskaper eller julepynt.

Påmelding: Mange av deltagerne har deltatt på ulike kreative verksteder på ungdomsklubbene i Ungkultur Asker i høst, men du kan også melde deg på selv om du ikke kjenner oss fra før. Du melder deg på via deltager.no.

Ved spørsmål, send oss melding via Facebook, @Ungkultur Asker eller på epost til:

Mer om Ungkultur Asker