Julemarked i Asker sentrum
Foto: Ungkultur Asker
Gratis

Vil du være med å selge noe du selv har laget?

Vi gjentar suksessen fra i fjor og lar kreative, flinke ungdommer i Asker selge og vise frem egenproduserte varer på julemarkedet. Vil du være med å selge noe du har laget? Meld deg på til oss!

Salgsboden er åpen utenfor Asker kulturhus lørdag og søndag 11.-12. desember kl. 12-16. Ungdommene selger selv og ordner selv betaling via vipps eller kontant. Noen voksne fra @ungkultur Asker er med og fasiliterer og hjelper til. @kreativverdi m/ Linda eller Radar i kulturhuset blir varmestue/backstage for deltagerne med matservering.

Fredag 10.12. kl. 17 har vi formøte på @kreativverdi hvor vi planlegger, lager prislapper og rigger opp salgsboden. Da blir vi også litt kjent og spiser mat, og alle salgsvarene kan sorteres.

Vi jobber med å få til et eget julemarked i Tofte sentrum, på S3/Tofte ungdomsklubb for de som bor nærmere der. Dato for julemarkedet i Tofte blir lørdag 11.12.21.

Hvem er det for: Ungdommer som deltar er i alderen 13-20 år og har her en mulighet til å tjene egne penger før jul. Eksempler på ting som kan selges er: brukshåndverk, redsign, julebakst og godteri, kunstverk, tekstil, pyntegjenstander, smykker, såper og badesalt, spill, treredskaper eller julepynt.

Mange av deltagerne har deltatt på ulike kreative verksteder på ungdomsklubbene i Ungkultur Asker i høst, men du kan også melde deg på selv om du ikke kjenner oss fra før. Send oss melding her eller mail til:

Mer om Ungkultur Asker