Heggedal skate camp
Foto: Pexels: Tima Miroshnichenko
Gratis

Tre dager med heftig streetskating under ledelse av den unge, men erfarne skateren Øystein Bergan. Dette blir sosiale dager med mye bra skating, godt humør og god lunsjmat.

Disse dagene byr på triksing på skateelementer og i områdene rundt ungdomsklubben i tillegg til Tre dager med heftig streetskating under ledelse av den unge, men erfarne skateren Øystein Bergan. Dette blir sosiale dager med mye bra skating, godt humør og god lunsjmat.

Disse dagene byr på treninger på trampoline i tillegg til triksing på skateelementer og i områdene rundt ungdomsklubben. I pausene kan du være med på tie dye, bordtennis og FIFA.

Onsdag og fredag, fra. kl. 12.00-15.00 samme uke har vi et samarbeid med BUA Heggedal: Aktiv YNG! 

Onsdag 23.6. blir det åpen hall, terrengsykling og ellers rull og sprett-aktiviteter. Velkommen til en aktiv dag med oss i Aktiv YNG. Sammen skal vi ha en dag hvor du kan teste ulike idretter og aktiviteter. 

Fredag 25.6. kan du blant annet teste el-innebandy i Heggedalshallen. Dette er en sport hvor utøveren sitter i en elektrisk rullestol, men spillet foregår ellers som vanlig bandy. Dette er en gyllen mulighet til å sjekke hvor god du er til å manøvrere en rullestol!

Tilbudene er for kommende 8. trinn til kommende 10. trinn.

Mer om Ungkultur Asker
Skate camp
Fotokreditt: Pexels: Jan Kopřiva