Constellation
Foto: Constellation

🌟 Constellation er tilbake! 🌟

Velkommen til Constellation! Dette er en familievennlig popkulturmesse som holdes på Radar kafé og scene i Asker kulturhus.

Billetter er i salg fra fredag 20.10.2023 og ble forrige gang revet bort i en fei!

Constellation er ett rusfritt arrangement basert rundt pop- og nerdekultur. Vi ønsker alle som liker gaming, filmer, japansk animasjon, tegneserier og liknende velkommen! Vi er et trygt sted for barn, unge og voksne for at de skal føle seg komfortable til å uttrykke seg og for å møte andre som dem. Vi arrangerer Constellation i samarbeid med Asker kommune gjennom hovedorganisasjonen Radar Event.

Det blir foredrag, konkurranser, cosplay, kunst og masse gode venner.  Det blir leker, maid café og du får oppleve et forrykende åpningsshow.

Nevnte vi cosplay? Ofte “cosplayer” man favorittkarakterene sine fra forskjellige medier eller som man har funnet opp selv. Cosplay er et ord satt sammen av “costume” og “play". Under Constellation kan man rollespille karakteren sin og møte andre som liker akkurat det samme. Dette har vært et fenomen siden 1983. Å “cosplaye” er rett og slett å bare kle seg ut og rollespille med venner!

Følg også eventet på Facebook: https://www.facebook.com/constellationnorge

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Ungkultur Asker