Asker bandcamp
Foto: Pexels Josh Sorenson
Fullt

Asker Bandcamp er et sommerkurs for ungdommer i Asker mellom 12 og 15 år som ønsker å spille i band. Kurset holdes i bandrommene på Radar i uke 25, og er gratis å delta på.

Asker Bandcamp

Kurset varer fra klokken 10:00 til klokken 14:00 hver dag, mandag til fredag.

Vi samler nok deltakere til to band der hvert band får tildelt én instruktør hver, som jobber sammen med sitt band gjennom uken. Til slutt på fredagen spiller begge bandene en liten konsert med det de har jobbet med for de andre deltakerne, foreldre og andre som kunne ønske å høre på.

Det er utrolig viktig for oss som er instruktører på Asker Bandcamp å ta deltakernes musikalske ønsker, og inspirasjonskilder på alvor. Derfor starter alltid uken med at vi setter oss ned sammen, og viser en sang hver som vi liker til resten av gruppa. Elevene får deretter velge selv hvilket repertoar de ønsker å jobbe med, med hjelp fra instruktørene.

På formiddagen har vi hver dag ett «dagens tema», der deltakerne lærer nyttige og praktiske ting om å spille i band.

 Ønsker du å melde på en deltaker, benytter du linken nedenfor.

Om instruktørene:

Torfinn Lysne

Torfinn Lysne er grunnleggeren av Asker Bandcamp, og vil være én av de to instruktørene som kommer til å jobbe på kurset i sommer. Torfinn er en 22 år gammel gitarist fra Asker, som studerer på Norges Musikkhøgskole og elsker å spille i band. Torfinn spiller i bandene Yawn og Forgetaboutit.

 

Emil Horstad

Den andre instruktøren heter Emil Horstad. Emil er en 24 år gammel musiker fra Naustdal som tar bachelor i musikkpedagogikk på Norges Musikkhøgskole. Emil spiller i bandet Grøftekarane, og har trekkspill som sitt hovedinstrument.

Det er ingen krav til tekniske ferdigheter på instrumentet ditt, eller erfaringsbakgrunn med å spille i band for å delta på dette kurset. Det eneste er at man må være mellom 12 og 15 år, og spille et instrument fra før.

Dersom du har spørsmål angående kurset, kan du sende en e-post til e-post til , eller ringe +47 98660461.

 

I år arrangeres Asker Bandcamp for tredje gang. Vi gleder oss masse til å holde dette kurset.

Mer om Ungkultur Asker