Scene og publikum under Tropenatt

Tropenattfestivalen er en splitter ny musikkfestival som kommer sommeren 2021. En unik og magisk festivalopplevelse venter, med sommerens feteste bar, god mat og en opplevelse for livet.

30. og 31. juli i år går Tropenatt av stabelen, hvor en unik og magisk festivalstemning venter. Det er ingen hemmelighet at festen har måttet la vente i det siste året, men det har gitt oss motivasjon og inspirasjon til å gi en uforglemmelig opplevelse til publikum. I slutten av juli i Hernestangen, vender vi området som lar seg lyse av mange morsomme aktiviteter, god mat og drikke, strandfest og bading. Vi holder ikke tilbake på kreativiteten, og det er viktig for oss å være en festival der du føler deg hjemme, trygg og tilfreds.

Etter en solfylt dag på stranda og kvelden nærmer seg åpner Tropenatt:Stage som med sine fantastiske artister og DJ-er lover å levere en fargerik opplevelse helt fram til fyrverkeri-showet på kvelden. Hele området er lyst opp i lenker og lamper, og her finner du også vår helt egne Tropenatt:Grill og Tropenatt:Bar, en rekke sitteplasser, lounger. På området kan du også bestille plass i vår helt egne jacuzzi, og få bobler på flaske levert rett til bassengkanten. Vi kan ikke love at vi er Norges største strandfestival, men vi lover at Tropenatt blir en magisk strandfest uten like.

https://www.tropefest.no/

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Tropenattfestivalen