Trafo Kunsthall
Foto: Nils Petter Dale
Gratis

Trafo Kunsthall ønsker hjertelig velkommen til dobbel utstillingsåpning lørdag 11. mars kl. 15. Utstillingene åpnes ved ordfører i Asker Kommune, Lene Conradi.

KUNSTNER KURATERER KUNSTNER Trafo Kunsthall er stolt av å presentere en helt ny utstillingsserie - kunstner kuraterer kunstner. I dette konseptet inviteres kunstnere til å utforske rollen som kurator med formål om å utforske ulike kunstfaglige samarbeidsformer. Den inviterte kunstneren lager en utstilling med en eller flere kunstnerskap hen selv kan relatere til sin praksis, eller har et kunstfaglig ønske om å kaste lys over.

#1: MESH - ANNA SOFIE MATHIASEN KURATERER GREG POPE OG ARISA PURKPONG

For den første utstillingen i serien har den Oslo-baserte kunstneren Anna Sofie Mathiasen (DK) invitert kunstnerne Greg Pope og Arisa Purkpong til å stille ut sammen. Både Pope og Purkpong arbeider hovedsaklig med collage og flere ulike media. I tillegg til deres kunstneriske praksis, jobber de begge med kuratering og produksjon av filmvisninger og -serier. Blant annet er Greg Pope en av initiativtakerne og kuratorene bak visningskonseptet "The Dream that Kicks" på Cinemateket. Arisa Purkpong er medorganisator og -kurator for et filmseminar i forbindelse med markeringen av 50-årsjubileet for "Erstes Internationales Frauenfilmseminar" (1973) på Arsenal i Berlin. Mathiasens valg av Pope og Purkpong til kunstner kuraterer kunstner var grunnet deres arbeid med kunst og film, i tillegg til deres fascinerende kunstneriske praksis.

Utstillingene står frem til 23. april.

Åpningstider i utstillingsperioden: ons - søn 12-16.

For mer informasjon se www.trafokunsthall.no

Trafo Kunsthall er støttet av Asker Kommune, Viken Fylkeskommune og Fargerike Asker.

Mer om Trafo Kunsthall