Medvirkende musikere

Sensommerkonsert i Holmsbu Kunstmuseum! En stemningsfull konsert med musikk fra Bach, via svenske folkelåter til norske Sommerfeldt fremført av et knippe fantastiske musikere.

Vi ønsker velkommen til klassisk konsert i Holmsbu Kunstmuseum (tidl. Holmsbu Billedgalleri) på sesongens siste åpningsdag! Lokalet ligger eventyrlig til i naturskjønne omgivelser, bygget til minne om Holmsbumalernes kunstnerkoloni med malerier av Henrik Sørensen, Oluf Wold Torne og Thorvald Erichsen. Med tekst og musikk tar vi dere med på en reise fra sommer til høst. En stemningsfull konsert med musikk fra Bach, via svenske folkelåter til norske Sommerfeldt fremført av et knippe fantastiske musikere. Gjennom denne perlen av et sted ønsker vi altså å gi publikum et innblikk i en vakker og forunderlig musikalsk verden. God fornøyelse!

Medvirkende: Tone Braaten (sopran), Birgitte Stærnes (fiolin), Lotte Hellstrøm Hestad (fiolin), Arvid Resare (Bratsj), Sophia Hugo Cabo (cello) Produsent: Sverker Rundqvist

Billetter: Pga redusert kapasitet i lokalet med hensyn til smittevern, må billetter bestilles på forhånd. Pris: Ord.300kr / venneforening 200kr / student 150kr / barn u 12 år gratis

Konsert #1 14:00. Dørene åpner 13:30 https://billetto.no/e/sensommerkonsert-1-billetter-560493...

Konsert #2 16:00. Dørene åpner 15:30 https://billetto.no/e/sensommerkonsert-2-billetter-560494...

Smittevern: Vi følger gjeldene smittevernsregler og legger til rette for en trygg konsertopplevelse. Vi minner publikum om å holde god avstand og vise hensyn! Konserten gjennomføres med forbehold om endringer.

Stor takk til våre samarbeidspartnere: Sund Bygg, Ravnsborg Gartneri og Hagesenter, Stiftelsen Holmsbu Kunstmuseum

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Sophia Hugo Cabo
Kunst og musikk
Fotokreditt: Sverker Rundqvist