Barn på SFO
Foto: Liv

SFO på Solli gård er fylt med lek og moro på tunet, varm mat ved ankomst, dyrestell og ridning. Enherlig måte å være aktiv og få frisk luft.

Vi starter opp igjen med SFO allerede i uke 34. Man melder seg på en fast dag for et semester, fra august frem til juleferien. Det blir 17 SFO-dager i årets høstsemester. I høstferien har vi eget rideleir-opplegg, så da er det ikke ordinær SFO.

Hos oss får barna et lite varmt måltid når de kommer fra skolen. (Må kjøres av dere, vi anbefaler å samkjøre med andre fra samme skole, 4 barn tilsier at hver familie bare trenger å kjøre hver 4. uke). Vi stller dyrene i felleskap, leker, spiller spill. tegner osv. Barna er med på å stelle og sale opp hestene og så rir vi enten på tur eller bane. Vi ønsker at barna skal bli selvstendige i alt arbeid knyttet til hest og ridning. 

Meld deg på ved å registrere barnet og betale depositum her.

Ta gjerne kontakt på sms 45030617 hvis du lurer på om dette passer ditt barn.

Pris pr. gang. er kr 325,- Totalt for høsten blir det kr 5.525,- , man betaler kr. 1000,- i depositum når man melder seg på, og det restrerende beløpet trekkes frasamme konto 8. oktober.

All ridning foregår på eget ansvar, rytter må ha egen forsikring.

Mer om Solli gård