Deltakere på barseltreff
Foto: Elin Eike Worren / Asker kommune
Gratis

Til høsten starter det opp barseltreff på Slemmestad innbyggertorg annenhver onsdag! Og da søker vi noen som kan tenke seg å hjelpe til som vertskap.

Synes du det er hyggelig å omgi deg med barnelatter og lek, og kan tenke deg å bidra med enkle men viktige oppgaver som steking av vafler, koking av kaffe og øvrig bevertning for å bidra til en fin atmosfære rundt barseltreff på Slemmestad? Da er du den vi ser etter!

Barseltreffet organiseres av Slemmestad innbyggertorg, med oppstart høsten 2023. Frivilligkoordinator Borgar Emanuelsen Bohlin bistår i oppfølging av frivillige, og vil ta en første samtale med deg som ønsker å bidra. Alle detaljer er ikke fastsatt ennå, men vi kan love god stemning, mange smil og en hyggelig og sosial atmosfære med et levende innbyggertorg som ramme rundt arrangementet.

Vi ser etter deg som synes det høres fint og meningsfullt ut å bidra til en inkluderende møteplass for barselgruppe på Slemmestad. Du må like å bidra med praktiske oppgaver for å skape en trivelig atmosfære. Selv om lek med barna ikke er noen oppgave som følger rollen, er det jo selvsagt fint om du ikke akkurat lar deg skremme av litt barnelyder, og det er bare hyggelig om du også ønsker å bidra litt mer sosialt under treffene!

Kontaktinformasjon:

Vil du delta på barseltreff med barnet ditt? Ta kontakt med Slemmestad innbyggertorg:

Vil du bli frivillig, og har noen spørsmål knyttet til dette? Ta kontakt med eller meld interesse via lenken nedenfor.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Slemmestad innbyggertorg