Thea & yhe Wild og Sarah Gardenvalley

Slemmestad MEK inviterer til konsert med to sterke historiefortellere, begge med tilhørighet til lokalområdet.

Thea & the Wild Med den intuitive meloditeften til en selvlært musiker har låtene til Thea Glenton Raknes festa seg på mang en hjernebark. Hun debuterte under navnet Thea & The Wild i 2014 til strålende respons og har imponert stort med sine liveopptredener med fengende pop-perler i kø. 

Med spellemannsnominasjon, godord fra musikkpresse fra både i inn- og utland, ble albumet «Ikaros» trukket frem av Rolling Stone Magazine som et av 10 album man burde lytte til.

Med seg til Slemmestad har Thea med seg sin faste bandpartner Kenneth Ishak, som også har gjort seg godt bemerket som soloartist.

Thea har en nerve og en tilstedeværelse på scenen som er få forunt. Tenk varmt, organisk, luftig, gitarbasert og ekstremt nynnbart! 

Sarah Gardenvalley En sterk og talentfull historieforteller og musiker i folk/pop sjangeren. Hun er en låtskriver som legger vekt på følelser og deler alltid en bit av hjertet til enhver som lytter. Sarah og hennes kvartett gir en tankefull og befriende reise gjennom kjærlighetssorg og glede som smitter oss til gråt, smil og danselyst.  

Dørene åpnes kl 19.00Konsertstart kl 19.30

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Sekkefabrikken kulturhus