Stina Stenerud
Foto: Stina Stenerud

Røyken bluesklubb presenterer:

Stina Stenerud & Her Soul Replacement byr på egenkomponert skandinavisk soul i et moderne lydbilde! Med en utilslørt forkjærlighet for musikkens eldre røtter, inviteres du med på en kraftfull, usminket og leken reise gjennom soul, funk og gospel! Stinas kjærlighet til amerikansk old school soul, blues og jazz kommer tydelig frem i opptredenen hennes, som hun blander perfekt.

Stina Stenerud startet sitt vokale virke innenfor blues og jazz, og etter hvert følte hun en sterk trang til å fronte eget band og egne sanger, noe som ble en realitet i 2008. Gitarist Stian Haslie ble med laget, og et par år etter debutplata «Kissing Fools» i 2009, ble også Kristian Wentzel fast mann bak tangentene. Med plata «Coming Home» i 2012, der singelen «Sing Like Me» ble listet på NRK P1, kan man si at Stina og bandet trygt fant veien hjem. Etter dette har bandet sluppet flere singler og turnert land og strand.

Stinas store stemme er skapt for denne musikken; sprudlende energisk og rå når det kreves, med en varm og inderlig fargepalett. Gitarist Stian Haslie er ikke bare en dyktig gitarist, men også en dyktig og produktiv låtskriver. Kristian Wentzel viderefører til gangs den totenske soularven som navnet hans underbygger. I tillegg drives det hele friskt, funky og solid fremover av Bo Berg på bass og Ole Martin Thorset på trommer. 

Stina Stenerud & her Soul Replacement har godt over 300 konserter på samvittigheten, og har gjestet utallige festivaler og klubber. Dette har gitt bandet en god del spilling også utenlands. Dette er en av høstens store konserter i Slemmestad.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Sekkefabrikken kulturhus