Bandmedlemmene i Black Debbath

Rock blir sjeldent tøffere enn det denne gjengen steller i stand. Og stort artigere blir det heller ikke!

Black Debbath slapp plata Age of Kørka september ‘22 og la ut på kørka turné, halve landet rundt. Ryktene sier at dette har vært en makelaus turné og Norway Rock Magazine uttaler: «Bli med oss inn i Black Debbath sitt helt eget politiske kvarter med den karakteristiske humoristiske snerten akkompagnert av tung, tung rock som ingen andre her til lands er i nærheten av». 

Norges barskeste rikssynsere inntar like godt rollen som hobby-dommedagsprofeter på sitt nye album. Den røde tråden er: “hvordan har det seg at vi mennesker er mer utviklet og opplyste, men samtidig mer lettpåvirkelige, mer forfengelige og generelt tjukkere i hue enn noen gang?”. Har vi nådd toppunktet? Er det på tide å reversere utviklingen tilbake til?goddagmannøkseskaft? Black Debbath svarer unisont: JA!

Hva kan vi som publikum og fanskare forvente oss av den kommende konserten i Slemmestad? Blir det like bra som det pleier? Er gutta fortsatt like rå og relevante? Sexy? Belærende? Ovenfra og ned? "Ja, selvsagt! Og etter en kveld med Black Debbath, blir DU også kørka for her står kørkeriet i fokus! Hepp hepp hurra! Kørken går"

Dørene åpner kl. kl 20.00 Konsertstart ca. kl. 21.00

Arrangør: Slemmestad MEK

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Sekkefabrikken kulturhus