En av de mange stolpene du kan lete etter.
Foto: Elisabeth Solheim Skjelbred
Gratis

Du leter etter stolper på tur i marka. Logg stolpene du finner i Stolpejakten-appen, og få poeng for hver stolpe.

Sætre vel samarbeider med grunneierne Asker kommune, Orica Norge, Sætre bruk og Tollef Wiggo Nielsen om et kart på 35 stolper. Løypa går i området fra lysløypa på Grytnes opp til Bjørnåsen, deretter videre nedover langs Stikkvannsveien og tilbake til Grytnes. Denne løypa er den lengste av to løyper vi tilbyr i år. På denne ruta vil du møte bratte kneiker, dype skoger og flotte utsiktspunkter. En del av løypa har blitt hogstfelt i løpet av ettervinteren, så pass opp før løse kvister. Post 1-5 og 24-35 egner seg godt til å ta med sykkel. Resten av postene er enklest tilgjengelig til fots. Vi håper du vil trives med løypa vår!

Parkering skjer best ved starten av lysløypa i boligfeltet på Grytnes. Reiser du kollektivt, kan du velge holdeplass Sætre skole. Det er da 0,8 km å gå til løypas start.

Du kan laste ned Stolpejakten-appen gratis på Google Play og i App store. Velg Asker: Sætre - Bjørnåsen, og ta med deg mobilen ut på tur. Skann QR-kodene på stolpene med appen på din mobil. Stolper registrert med appen synkroniseres med hjemmesiden neste gang mobilen er koblet til internett. God stolpejakt!

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Sætre vel