Shrek the musical
Frivillighetens år 2022

Røyken Teatergruppe presenterer «Shrek The Musical», basert på Dreamworks’ Oscar-vinnende animasjonsfilm, og William Steigs bok.

Røyken Teatergruppe presenterer «Shrek The Musical», basert på Dreamworks’ Oscar-vinnende animasjonsfilm, og William Steigs bok.

Hele verdens favoritt-troll er tilbake! I en hysterisk sceneversjon møter du alle de kjære figurene du kjenner fra den første Shrek-filmen. Kvikke replikker, humor, varme og spenning i bøtter og spann! Og musikalsk er dette en godtepose av de sjeldne!

«Det var en gang et lite troll ved navn Shrek …» Slik begynner historien om antihelten som begir seg ut på en reise som skal forandre hele livet hans. Som om ikke oppdraget han får er krevende nok i seg selv, må Shrek forholde seg til et irriterende esel med munndiaré, og en sprelsk prinsesse som motsetter seg sin redningsmann når ikke alt går etter boka. Legg til en skurk med kort lunte, en selvsikker pepperkake, en drage, en hel by der alle er støpt i samme form, et dusin bannlyste eventyr-freaks – og du har definisjonen på et kaos som krever en sann helt. Heldigvis finnes det en – og navnet hans er Shrek.

Forestillingen passer for hele familien fra ca. 4 år.

---

Røyken Teatergruppe, ungdomsgruppen

Regi: Kristin Børsum Hernandez Koreografi, dans: Rine Prestesæter Rud Sanginstruksjon: Amanda Schmidiger Hansen Kostymer og kulisser: Frilynt Norge Musikk: Jeanine Tesori Bok og tekst: David Lindsay-Abaire Norsk oversettelse: Frode Aleksander Rismyhr

Første gang satt opp på Broadway ved DreamWorks Theatricals og Neal Street Productions. Original regi ved Jason Moore og Rob Ashford.

Denne amatørproduksjonen presenteres etter avtale med Music Theatre International (Europe). Alt autorisert forestillingsmateriale er også levert av MTI Europe www.mtishows.co.uk

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Røyken Teatergruppe