Desemberstemning med Ole Edvard Antonsen
Frivillighetens år 2022

Julekonsert med Ole Edvard Antonsen og gjesteartistene: Stine Hole Ulla og Bernt Ola Volungholen

Ole Edvard Antonsen’s førjulsturné ”Desemberstemninger” blir av mange omtalt som den ultimate julekonserten og har blitt en hyggelig tradisjon rundt om i Norges land. Ole Edvard med sitt eminente trompetspill sammen med de fantastiske gjestevokalistene Stine Hole Ulla og operasanger Bernt Ola Volungholen vil definitivt være med å skape den gode stemningen i førjulstiden.

Høydepunktene vil som vanlig stå i kø når Ole Edvard Antonsen entrer en scene, og konserten vil by på et allsidig repertoar med alt fra kjente og kjære julesanger til nye og spennende låter og arrangementer.

Medvirkende på årets «Desemberstemninger» er:

Ole Edvard Antonsen, en av verdens fremste trompetsolister og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner.

Bernt Ola Volungholen, er en av de mest fremgangsrike unge norske operasangerne idag. Han er flittig gjestesolist ved Den Norske Opera, han har rukket å etablere seg internasjonalt med hovedroller på operahus rundt om i Europa i tillegg til at allsidigheten hans gjør at han like godt opptrer med musikaler og viser.

Stine Hole-Ulla, med sin fantastiske klokkeklare stemme trollbinder hun alle som hører henne synge og senest nå i høst under 4 forestillinger i Oslo Spektrum under Oslo Military Tattoo.

Desemberstemninger har også med Ole Edvard´s eget band og lydmann:

Eirik Berge – keyboards Tom Erik Antonsen – bass Per Hillestad – trommer og perkusjon Eilif Stene – lyd

Velkommen til julekonserten som garantert vil sette deg og dine i en herlig førjulsstemning, like før selve julehøytiden ringes inn.

Billetter selges på Ticketmaster!

Mer om Østenstad kirke