strikk sammen med andre
Foto: Omattatt

Har du lyst på en hyggelig kveld og strikke og hekle sammen med andre?

På tirsdager fra 18.-21 vil Astrid, en av de frivillige på omattatt holde åpent for strikke og hekleglade som ønsker å samles. Omattatt er en åpen møteplass hvor du kan møte andre, få en kopp kaffe/te og jobbe med egne prosjekter sammen med andre.

Trenger du hjelp til å komme i gang med strikking eller hekling kan Astrid hjelpe deg i gang eller hjelpe deg videre dersom du står fast. Astrid har mange års erfaring med strikking, hekling og andre håndarbeider. Hun deler gjerne av sin erfaring. Vi har et stort skattekammer med hobbymateriell og verktøy. Vi har garn, strikkepinner og heklenåler. Strikkepinnene kan du låne med hjem mellom hobbykveldene. Tilbudet passer for voksne og ungdom over 14 år. Gratis for medlemmer. Er du ikke medlem koster det kr. 50 pr. gang. Ingen påmelding.

Ta med innesko Har du spørsmål ta kontakt på telefon: 929 92 228 eller mail:

Ønsker du å bli medlem og få medlemspris på kurs og kveldsarrangementer, kan du ta kontakt. Det koster 150 for barn/pensjonist, 300 for voksen eller 600 for familie.

Omattatt gjennomføres med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Gjensidigestiftelsen, Miljødirektoratet, Viken fylkeskommune og Asker kommune.

Mer om Omattatt - kreativt ombruksverksted