strikkekveld
Foto: Omattatt

Liker du å strikke, hekle, brodere eller andre håndarbeid. Eller har du lyst til å komme i gang?

På tirsdager fra 18.-21 vil Astrid og Kersti holde Omattatt åpent for strikke, hekle og håndarbeidsglade som ønsker å samles. Omattatt er en åpen møteplass hvor du kan møte andre, få en kopp kaffe/te og jobbe med egne prosjekter sammen med andre.

Tilbudet passer for voksne og ungdom over 14 år. Gratis for medlemmer. Er du ikke medlem koster det kr. 50 pr. gang. Påmelding innen kl. 16.

Vil du lære nye teknikker og utvide ferdighetene dine? Vi vil denne høsten ha temakvelder for de som ønsker å lære mere. Men du kan melde deg på selv om du ikke ønsker å lære disse teknikkene.

Oktober: Du kan lære å hekle.

November: Du kan lære hakking (tunisisk hekling)

November/desember: Du kan lære å strikke julekuler og annen julepynt.

Vi har et stort skattekammer med hobbymateriell og verktøy. Vi har garn, oppskriftsbøker, strikkepinner og heklenåler. Strikkepinnene kan du låne med hjem mellom hobbykveldene.

Ta med innesko Har du spørsmål ta kontakt på telefon: 929 92 228 eller mail:

Ønsker du å bli medlem og få medlemspris på kurs og kveldsarrangementer, kan du ta kontakt. Det koster 150 for barn/pensjonist, 300 for voksen eller 600 for familie.

Omattatt gjennomføres med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Gjensidigestiftelsen, Miljødirektoratet, Viken fylkeskommune og Asker kommune.

Mer om Omattatt - kreativt ombruksverksted