Gøy med ombruksmateriell!
Foto: Omattatt
Gratis

I sommer skal Omattatt – kreativt ombruksverksted arrangere kreative, morsomme og lærerike sommeraktiviteter for barn som skal begynne i 4. – 7. klasse. Ombruk og bærekraft skal stå i fokus.

Er du kreativ og glad i å lage ting med hendene dine? Du kan melde deg på en eller flere dager!

I uke 32 vil vi være på innbyggertorget på Holmen.

Fra avfall til gull": Vi har en skattekiste med ting som ingen har bruk for. Vi kan lage kule ting av korker, pringlesbokser, hermetikkboks og mye annet.

"Forskerbriller": Vi tar forskerbillene på og eksprimenterer med ombruksmateriell. Lag din egen stjernekikkert, katapult eller lavalampe.

"Søm og redesign": Vi syr mobilveske, håstrikk, vimpler, grytekluter og andre ting av gamle stoffer eller klær. 

"Sirkus, spill og lek" : Du kan lager gøyale ting av omburksmateriell. Lag dine egne sjongleringsballer eller pil og bue.  Lag ditt eget brettspill eller kanskje et musikkinstrument.

"Perler, tråd og garn": Lag en nøkkelring, smykke eller drømmefanger. Kanskje vi kan prøve makrame ?

Praktisk info: Bana må ha med matpakke og drikkeflaske. Vi vil være både ute og inne.  Det er også lurt å ha innesko og klær til å være ute uansett vær. Det er mulig å komme kl. 9.00. men den organiserte aktiviteten starter ikke før kl. 10.

Påmeldingen er bindende. Vi følger FHI og Asker kommunes anbefalinger i.f.t. smittevern. P.g.a Covid-19 kan akvtiviteter bli avlyst på kort varsel.

Gleder oss!

 

Mer om Omattatt - kreativt ombruksverksted