Ombruk er gøy!
Foto: Omattatt
Fullt

I sommer skal Omattatt – kreativt ombruksverksted arrangere kreative, morsomme og lærerike sommeraktiviteter for barn som skal begynne i 4. – 7. klasse. Ombruk og bærekraft skal stå i fokus.

Er du kreativ og glad i å lage ting med hendene dine?

Du kan melde deg på en eller flere dager!

"Forskerbriller": Vi tar forskerbillene på og eksprimenterer med ombruksmateriell. Lag din egen stjernekikkert, katapult eller lavalampe.

"Papirkunst": Tegneserier, tapet og aviser kan brukes til nye ting. Brett, klipp, lim og dekorer med papir. Lag kort og bilder

"Søm og redesign": Vi syr mobilveske, håstrikk, vimpler, grytekluter og andre ting av gamle stoffer eller klær. 

"Sirkus, spill og lek" : Du kan lager gøyale ting av omburksmateriell. Lag dine egne sjongleringsballer eller pil og bue.  Lag ditt eget brettspill eller kanskje et musikkinstrument.

Humlekasse: Hvorfor er det så viktig å ta vare på humla? Lær om Humla og lag din egen humlekasse.

Påmeldingen åpner 1. juni kl. 9.00.

Påmeldingslenke kommer her.

Praktisk info: Bana må ha med matpakke og drikkeflaske. Vi vil være både ute og inne.  Det er også lurt å ha innesko og klær til å være ute uansett vær. Det er mulig å komme kl. 9.00. men den organiserte aktiviteten starter ikke før kl. 10.

Påmeldingen er bindende. Vi følger FHI og Asker kommunes anbefalinger i.f.t. smittevern. P.g.a Covid-19 kan akvtiviteter bli avlyst på kort varsel.

 

Mer om Omattatt - kreativt ombruksverksted