Sol
Foto: NaKuHel Asker

NaKuHel Asker og Asker Kulturfestival inviterer til Tidsaksen på Sem- en unik vandring gjennom jordas historie og livets utvikling.

Ta med deg familie, venner og kjente og opplev en unik vandring rundt vakre Semsvannet denne dagen. Den guidede runden krydres underveis med kunstneriske innslag som sang, dans og drama fra lokale artister, barn og unge. Her dukker det opp flere overraskelser rundt vannet, der også kulinariske smaksopplevelser fra jordhistorien vil serveres publikum.

Bli med oss på en enestående natur og kultur-opplevelse som varer i hele 4.6 milliarder år!

ARRANGØR: NaKuHel Asker/ Asker Kulturfestival

PRIS: kr. 150 pr. person. Kr. 300 for familiebillett (2 voksne + barn). PÅMELDING: innen 09.06.23 kl. 12.00.

NB! Begrenset antall plasser!

Billetter kjøpes ved ankomst og betales da.

OPPMØTE: Senest 11.45 utenfor Smia kafe, Semsveien 168. PARKERING: På merket utfartsparkering, ved rød låve i Semsveien.

Korpset Mellom-Blæs varmer opp publikum fra kl. 11.30-12.00 utenfor Smia kafe.

Om Tidsaksen på Sem: Noen ganger vil tilfeldighetene oss vel. Jordas alder er 4.6 milliarder år. Runden rundt Semsvannet er 4.6 km lang. For hver meter har du gått 1 million år av jordhistorien. Vi vandrer gjennom tider der jorda var en ildkule av lavastrømmer, til perioder hvor jorda var frosset som en snøball. Fra livets kamp med dannelsen av alger i havene til gjentakende meteorittnedslag som utsletter alt liv. Etter hvert blir vi kjent med bløtdyr i havene, planter og dyr på land, dinosaurer, primater og til slutt- menneskenes inntog.

Les mer om Asker kulturfestival her: https://www.facebook.com/events/675583947708376

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om NaKuHel Asker