Planet
Frivillighetens år 2022

Bli med oss på en enestående natur- og kulturopplevelse for hele familien som varer i 4.6 milliarder år!

Velkommen til TIDSAKSEN på SEM // Asker Kulturfestival

I samarbeid med Kulturfestivalen inviterer NaKuHel til en unik vandring gjennom jordas historie og livets utvikling lørdag 21.5.22.  Akkurat denne dagen krydrer vi turen med stemningsfulle kulturelle opplevelser for publikum!

Om Tidsaksen på Sem: Noen ganger vil tilfeldighetene oss vel. Jordas alder er 4.6 milliarder år. Runden rundt Semsvannet er 4.6 km lang. For hver meter har du gått 1 million år i jordhistorien. Vi stopper ved store begivenheter der jorda var en ildkule av lavastrømmer til perioder hvor jorda var frosset ned som en snøball. Fra livets kamp med dannelsen av alger i havene til gjentakende meteorittnedslag som utsletter alt liv. Etter hvert blir vi kjent med bløtdyr i havene, planter og dyr som kryper opp på land, dinosaurenes tidsalder og primatene.  Når gjør mennesket sitt inntog tror du?

Kulturelle innslag som sang dans og teater vil supplere guidens fortellinger, og det dukker også opp muligheter for kulinariske opplevelser på vandringen gjennom jordhistorien denne dagen!

Bli med oss på en enestående natur- og kulturopplevelse for hele familien som varer i 4.6 milliarder år!

Påmelding: https://www.deltager.no/event/tidsaksen2022#init

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om NaKuHel Asker