Semsvannet

NaKuHel Asker relanserer den populære «Semsvannsrunden»! Kom deg ut og nyt den fine turen rundt Semsvannet og støtt vårt viktige arbeid på senteret!

NaKuHel Asker relanserer den populære «Semsvannsrunden» som har vært arrangert hos oss i flere år!

Etter en lang vinter og mye restriksjoner ønsker vi å invitere til frisk luft i den nydelige naturen vår rundt Semsvannet! Enten du tar turen alene, med venner, med kollegaer, med naboen eller familien er du hjertelig velkommen til å være med. Kanskje det kan være noen rundt deg uten et stort nettverk som du kan invitere med som turpartner denne sesongen?

Vi håper at vi sammen kan motivere flere til å komme seg ut, ha noen treffpunkt i hverdagen og gå herlige turer som betyr noe for hver enkelt men som også betyr mye for NaKuHel Asker. Det betyr mye for NaKuHel Asker fordi: for hver runde vi går i fellesskap bidrar organisasjoner og næringslivet i Asker kommune ved å gi økonomisk støtte til oss. TENK DET: Du får bevege deg, du får frisk luft og SAMTIDIG støtter du vårt viktige arbeid på senteret!

Semsvannsrunden 2021 starter 8 og 9. mai men en stor lanseringshelg og pågår til 17.oktober i år. Etter du har meldt deg på får du tilsendt en «startpakke» som inneholder: Semsvannsrunden t-skjorte (hvit) og skjema for runde-logg. Etter 10 runder, 30 runder og 100 runder kan man fortløpende kjøpe eksklusive t-skjorter hvis man ønsker.

Meld deg på HER: https://www.deltager.no/event/semsvannsrunden_2021#init

Velkommen til Semsvannsrunden 2021!

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om NaKuHel Asker