SUPPLEMENT
Foto: Istock
Gratis

En psykologisk thriller i en akt som følger tre enkeltindividers kamp for frihet...og mot seg selv.. De må bli kvitt supplementet, hva enn det er..eller hvem...

Kim, Ida og Tine finner seg selv i en uvirkelig situasjon. Innesperret uten mulighet til å slippe fri. Eneste tegn til å få friheten sin tilbake er ved å kvitte seg med "supplementet". Men hva er det?.....eller hvem?

Hva skjer med enkeltindividets sinn når det settes på umenneskelig prøve? Hvor lenge kan man holde på seg selv før det brister? Hvor mye er man villig til å ofre for egen frihet - og er man klar for de konsekvensene?

SUPPLEMENT ser nærmere på psykisk helse. Både de synlige, men også de skjulte diagnoser. Folkehelserapporten (2023) sier at opp til 22% av den norske befolkning kommer til å oppfylle kriteriene for en psykisk lidelse innenfor de neste 12 månedene. Hva med de som ikke blir fanget opp? Psyke i fatale omgivelser kan gi fatale konsekvenser.

Fyrstikken scene, Heggedal innbyggertorg Lørdag 1.juni 19.00 Søndag 2.juni 14.00 Søndag 2.juni 17.00

GRATIS!

Billetter bestilles på mail:

På scenen vil dere finne: Runa Birkeland, Pernille Hjelle Horntvedt og Andreas Haaseth

Musikk av EMLY, Stein Magne Eggen og Vilde Sanner Olsen Manus og regi: Morten Andreas Kise

SUPPLEMENT sine sponsorer og bidragsytere:

Bergesenstiftelsen - Asker kulturfestival - Prep.Haar - Jon Tore Sand A/S - Tandberg Eiendom A/S - Gullsmed Hellmann - Sjøveien - REMA 1000 Gullhella - Vitus apotek Heggedal - Martine Kvarstein Ouren og Michael Ouren

Mer om KTT Kise Tekst og Teater