Båtsommer for familien, venner og kollegaer

Båtabonnement fra Kruser - den enkleste måten å ha båt på. Et medlemskap i Kruser gir deg et enkelt, sosialt og bærekraftig båtliv.

Med Kruser kan du oppleve sjøens gleder – når og hvor du vil. Last ned appen, krus avgårde og skap feriefølelsen i hverdagen. Velg mellom tilgang til avslappende båter med sosial utforming, lekne båter med fart eller få det lille ekstra med båten som tilbyr begge deler.

Mer enn bare en båt. Skap det båtlivet du drømmer om. En båt brukes til mye mer enn transport fra A til B; familietur, vennetur, badetur, kveldstur, morgenbad, fisketur, øytur, reker i båten, grilling på stranden, tid sammen, lekne sommerdager, sommerdrømmer– bare fortsett selv!

Naturen tett på. Ro og god atmosfære. Følelsen av frihet, og lyden av bølgene som skvulper mot skrogsiden er noe mange av oss ønsker å ha med seg i livet. Båtlivet skaper unike øyeblikk og fine naturopplevelser.

Smart båtliv. Gode materialer, høy kvalitet og design gjenspeiler alle våre båter. De er også 100% elektriske og det brukes ikke miljøskadelig bunnstoff. I en båtdelingstjeneste er vi flere som bruker dem – noe som sparer både folks lommebøker og miljøet.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Kruser elbåtpool
Kruser fremmer trygghet og selvtillit på sjøen