Gode sommerminner og opplevelser sammen med andre!
Foto: Foto:KFUK-KFUM

Bli med på en uforglemmelig sommerleir på Strandheim. Trialeir er et sommerferietilbud for alle barn som skal begynne i 3.-8. klasse til høsten.

Her vil vi skape gode sommerminner og opplevelser sammen! Her vil barna blant annet få muligheten til å bade, leke, spille fotball, drive med håndarbeid, delta på seminarer, kveldsprogram og andre morsomme drop-in-aktiviteter.

Vi vil lære av hverandre i fantastiske omgivelser på Strandheim, og våre dyktige ledere med lang erfaring vil sørge for trygge rammer og inkludere alle barna i fellesskapet på en god måte. Dette er en perfekt mulighet til å ha det gøy og skape nye minner sammen!

Dagene på leiren starter med morgenbad for de som ønsker det, etterfulgt av frokost og et lite morgenshow. Deretter er det tid for ulike aktiviteter, som for eksempel valgfrie seminarer, leker, sport, håndarbeid og andre drop-in aktiviteter. Vi spiser felles lunsj og middag, og kiosken er åpen etter lunsj. Vi avslutter dagen med en rolig kveldsavslutning. 

PÅ TRIALEIR HAR VI FOKUS PÅ Å BLI KJENT OG SKAPE TRYGGHET!

En av kveldene vil vi arrangere "Åpen scene". Her kan barna, hvis de ønsker det, planlegge noe de ønsker å bidra med på forhånd. Det vil også være god tid til å forberede noe i løpet av leiren. Detaljert program vil bli delt ut på Strandheim.

Vi vil at alle barn skal få lov til å delta på Trialeir. Derfor har vi opprettet et deltakerfond. Du kan enkelt søke økonomisk støtte hos deltakerfondet for å dekke hele eller deler av deltakeravgiften. Les mer om deltakerfond her!

OVERNATTING 

Barna sover på rom eller hytter med  plass til 2 - 5 barn per rom. Alle får tilbud om å sende inn et ønske om hvem de vil sove på rom med. Dette skjer i påmeldingen.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om KFUK-KFUM Oslo og Akershus