Flere bilder av ulike aktiviteter vi gjør på Sommerklubben Dikemark. Bildene viser noen som klatrer i trær, noen barn som leker sammen med en stor ball, vannsklie, barn som bader sammen og to barn som smiler etter et godt bad.
Foto: KFUK-KFUM

Liker du å bade, padle kano, slappe av i sola, spille kort, klatre i trær, spille fotball eller perle i skyggen? Vi håper vi ser deg på Sommerklubben Dikemark!

HVA ER SOMMERKLUBBEN DIKEMARK?

Sommerklubben Dikemark er et dagtilbud i uke 25 og 26 deg som er mellom 9 og 13 år. Vi fyller dagene med varierte aktiviteter, både til vanns og til lands og er mye utendørs i det naturskjønne området ved Asker Helsesportlag. Hver dag er det er både fellesaktiviteter, rom til å velge ulike aktiviteter, leke fritt og slappe av i sola. Noe av det vi gjør er å bade, padle kano, spille fotball, leke boksen går, klatre i trær eller spille kort. Det som er sikkert er at vi skal ha det gøy sammen!

Barna som deltar på Sommerklubben skal oppleve det som et trygt sted hvor de kan  være seg selv. Vi bruker mye tid på å bli kjent og være sammen. Trygge og erfarne ledere passer på at alle barna inkluderes i fellesskapet.

Sommerklubben tilbys mandag til fredag fra kl. 9.00 til kl. 15.00. Det er mulig å melde seg på én eller begge ukene.

PRIS: 1210 kr per uke. 

Økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse på Sommerklubben Dikemark. Vi dekker hele eller deler av deltakeravgiften ved behov.

ORGANISERT TRANSPORT FRA ASKER STASJON

Vi åpner opp for muligheten til å reise med rutebuss til og fra området, sammen med en leder fra Asker stasjon. Dersom dette er aktuelt, fyller du dette ut i påmeldingsskjema eller tar kontakt med oss. Alle deltakere som benytter seg av dette tilbudet, må ha gyldig billett. Dette kommer utenom deltakeravgiften. Ta kontakt om du har behov for støtte til bussbilletten.

SIKKERHET OG TILRETTELEGGING

Alle ledere på Sommerklubben har gyldig livredningskurs og førstehjelpskurs. 

Vi ønsker at alle som kommer på Sommerklubben skal ha en fin opplevelse og føle seg sett og ivaretatt. Vi har tett dialog med foresatte for å sikre at alle barn får en god opplevelse.

Det er vei til området ved Asker Helsesportlags lokaler som gjør det mulig å komme seg dit med rullestol. HC-toalett er tilgjengelig på området.

Har du spørsmål om tilrettelegging, påmelding, betaling eller annet? Ta kontakt med oss.

Les mer om Sommerklubben Dikemark på KFUK-KFUMs nettsider.

VI HÅPER VI SER DEG PÅ SOMMERKLUBBEN DIKEMARK I ÅR!

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om KFUK-KFUM Oslo og Akershus