Vannaktiviteter hører med på Sommerklubben

Glad i å bade, padle kano, slappe av i sola, spise is, klatre i trær, spille fotball eller drive med makramee i skyggen? På Sommerklubben er det noe for alle!

Sommerklubben holder til på Dikemark like ved vannet, og erfarne ledere passer på at alle har det bra. Vi håper å se DEG på Sommerklubben i år!

KONTAKTINFO

Har du spørsmål om Sommerklubben send en e-post til  

HVA ER SOMMERKLUBBEN

Sommerklubben på Dikemark er et dagtilbud i uke 25 og 26 barn i 3. - 7. klasse. Vi fyller dagene med varierte aktiviteter og det er rom for både å være aktiv til vanns og til lands, delta i organisert aktivitet, leke fritt og slappe av i sola. Noe av det vi gjør er å bade og hoppe fra badebrygga, padle kano, spille fotball og frisbeegolf, leke gjemsel, klatre i trær eller spille spill. På idylliske Dikemark er det egentlig bare fantasien som setter grenser for hva vi kan finne på. Det som er sikkert er at vi skal ha det gøy sammen!

Barna som deltar på Sommerklubben skal oppleve det som et trygt sted hvor de kan få være seg selv. Vi bruker mye tid på å bli kjent, og erfarne ledere passer på at alle barna inkluderes i fellesskapet.

Sommerklubben tilbys man - fre og starter kl. 9.00. Oppmøte ved parkeringen til fotballplassen. Dagen avsluttes kl. 15.00.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om KFUK-KFUM Oslo og Akershus
Sommerklubben