Pilates
Gratis

Pilates med JUSTYNA LICHACY! FREDAGER 10:00-11:00 VOKSNE 50+ 11:00-12:00 Nybakte mødre (ta barnet med deg) Vi trener barbeint. TA MATTE!

Om Pilates

Pilates er for alle! 

Den kan brukes som primær treningsmetode uansett form og alder. 

Pilates er forebyggende styrketrening for hele kroppen. 

I tillegg til å trene styrke, øker man fleksibiliteten i ledd og muskler, forbedrer lungekapasiteten og styrker den dyptliggende skjelletnære muskulaturen – stabiliseringsmuskulaturen.

Du styrker magen (senteret), som innen pilates kalles «powerhouse». Dette gir ryggen bedre fleksibilitet og styrke, og resten av kroppen frihet og mobilitet.

Gjennom trening på Personlig Pilates hjelper vi deg å fokusere på treningsformens seks grunnprinsipper: konsentrasjon, presisjon, sentrering, pust, flyt og kontroll – samt at vi gir deg trening.

Pilates er blitt praktisert i nesten ett århundre. Systemet ble utviklet på begynnelsen av 1900-tallet og er nå mer populært enn det noen gang har vært. Hvorfor? Fordi det er bygget på en solid fysiologisk metode.

Om Justyna

Justyna har jobbet aktivt som koreograf, dansepedagog og fitnessinstruktør i 20 år både i Polen, England og i Norge. Hun har inngående kunnskap om menneskekroppen og dansepedagogikk, hun har eksamen fra IDTA Ballet og Modern på ”The Midlands Academy Of Dance & Drama in Nottingham” i England.

I perioden 2008 til 2012 jobbet hun i hele 9 sesonger som dommer i precasting og som koreograf i det populære Tv-programmet «You Can Dance» i Polen. Hun produsert mange forestillingen med dansen gruppen sin «UNIQUE» i Polen mellom 2009 og 2013. Initiativtaker og organisator av «Groove Festival» i Polen mellom 2007 og 2012. Dansedommer in mange av største danse battle i Polen.   Fra 2013 jobber i Norge som dansepedagog og fitnessinstruktør. Initiativtaker og kunstnerisk leder av «BattleOFF» i Radar Scene og kunstnerisk leder av «GrooveOFF» i Sekkefabrikken i Norge.

Hun er en særdeles dyktig og uredd danser og koreograf med et sterkt og stilfylt utrykk. Hun kombinerer stiler som Hip Hop, House, Popping og Modern dans og har stor erfaring med arrangement som workshops, sommerskoler, kommersielt arbeid for «Events» som danser/koreograf i reklamesnutter eller koordinering og utførelse av «Flashmobs» og ellers daglige undervisningsklasser.

Fra 2014 eier av «JustaLi Production» og fra 2019 eier av «Kaljan Production».

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om JustaLi Production