I putteligaen putter man 1-mot-1 fra 9 m på frisbeegolfkurver
Gratis

Asker og Omegn putteliga for frisbeegolfere er en ukentlig liga for alle der man har det sosialt og konkurrerer mot hverandre i putting for å terpe kunnskapene.

På vinterstid er det kun de mest innbitte frisbeegolfentusiaster som fortsatt trosser vintervær for å spille på baner, så mange av oss trekker innendørs for å trene og terpe på teknikk. I frisbeegolf som i vanlig golf, så er det ved putting at man virkelig sørger for en god score. For å bli god på putting så kreves nerver av stål samt presisjon, så her må man trene! Men, hvorfor ikke ha det sosialt og gøy i samme slengen? 

OBS!

Om man ønsker å konkurrere i ligaen, koster det 50,- per pers, per gang. Pengene går uavkortet til premier og det sosiale i ligaen.

OBS OBS!

Barn og junior (opp til 16 år) deltar GRATIS og kan fortsatt spille om ukes- og sammenlagtpremier.

I Asker og Omegn putteliga trenger to putter-golfdiscer for å spille, men om man ikke har, vil det alltid være mulighet til å låne. Vi har ukentlige premier samt en saftig hovedpremie til sammenlagtvinneren.

Vi vil også selge vafler/pølser/kaffe o.l. for en billig penge mot betaling på VIPPS.

Om du er helt fersk i sporten eller har spilt en stund så er dette en fin mulighet til å lære mer, få tips og triks, treffe andre golfere og ha det gøy sammen. Sjekk facebook-gruppen for detaljer.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker og Omegn putteliga for frisbeegolfere