Folk på tidligere Pratbar-treff
Gratis

Åpen, gratis tacofredag sentralt i Asker sentrum for deg som av ulike årsaker ikke har andre planer denne kvelden.

Vi inviterer til åpen, gratis tacofredag sentralt i Asker sentrum. Dette er for deg som av ulike årsaker ikke har andre planer denne kvelden, og heller vil treffe andre enn å sitte hjemme alene.

Sted: Asker frivilligsentral - Hasselbakken, Askerveien 47 (ligger nært både Asker rådhus og Trekanten Senter).

DØRENE ÅPNES KL. 18.00.

Først blir vi litt kjent, så lager vi mat sammen og spiser sammen. Fint om du kommer rett etter kl. 18.00, men det er også helt greit å komme senere. Kom når det passer for deg.

Møt opp med et smil og nysgjerrighet på andre mennesker, så bidrar du til en hyggelig kveld for deg selv og oss andre.

HVEM MØTER DU PÅ TACOFREDAG?

Du møter helt vanlige mennesker som ikke har andre planer denne kvelden, og som er åpen for å bli kjent med nye mennesker. Det vil være ulik sammensetning av folk fra gang til gang.

INGEN PÅMELDING KREVES

Vi setter likevel pris på om du trykker på "Skal" (eventuelt "Interessert") her på arrangement-siden, slik at vi får en pekepinn på hvor mange som kommer. Ta gjerne med deg en venn. Vi håper å samle en fin, liten gjeng med hyggelige mennesker. 

ALLE ER VELKOMMEN

Bor du ikke i Asker? Du er likevel velkommen til oss. Det er kort gangavstand fra Asker stasjon, og parkeringsplass rett utenfor.

Pratbar: Tacofredag arrangeres av Innenforskap i samarbeid med Asker frivilligsentral.

INNENFORSKAP

Innenforskap er folkebevegelsen for et samfunn med mer samhold, raushet og hjertevarme. Vi mener at alle har ressurser som samfunnet trenger. Å skape åpne og inkluderende møteplasser er en av våre primæroppgaver.

PRATBAR

Pratbar er Innenforskap sitt konsept for å skape gode møter mellom mennesker. I tillegg til tacofredag består Pratbar av: - Kafé-treff - Gåturer - Åpen linje på nett: Chat med andre med video, tale eller tekst - Button for å vise fremmede at du er åpen for en prat - Bordskilt til bruk i kaféer, kantiner, hoteller, etc.

Mer informasjon:

https://innenforskap.no/

https://www.facebook.com/innenforskap

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Innenforskap