BTS eksemplar Ros Arena
Foto: Robin Jordalen
Gratis

Back to School - GRATIS aktivitetstilbud for nye 8.trinns elever født 2010 tilhørende Spikkestad og omegn. Påmeldingslink: https://isonen.no/event/cli2yddmv426

Idrettslaget ROS V/Aktive Lokalsamfunn gjentar suksessen fra de to foregående årene med Back To School!

Mandag 15.08 og Tirsdag 16.08 fra KL 10:00-14:00 inviterer Idrettslaget ROS V/Aktive Lokalsamfunn til to dager fylt med ulike aktiviteter og stor variasjon begge dager for NYE 8.trinns elever født 2010 fra Spikkestad, Hyggen, Røyken og Midtbygda.

En ypperlig mulighet til å danne bekjentskaper og skape et miljø på tvers av områdene eller skolene man har tilhørt uken før skolestart gjennom 2 dager fylt med aktiviteter og et av formålene er å gjøre skolestarten og overgangen fra barneskole til ungdomsskole litt mindre "skummel" tett opp mot skolestart.

Mandag 15.08 inviterer vi dere til åpen dag i Ros Arena fylt med ulike aktiviteter som organiseres og gjennomføres av A lagsspillere fra Ros Herrer Håndball 1.divisjon. De stiller med et variert og morsomt opplegg for alle og enhver. Her står også klubben for servering av grillmat og drikke i form av vann, saft og juice.

Et tips; Er man ikke glad i grillmat er det lurt å ta med medbrakt niste, eventuelt ekstra drikke og drikkeflaske. Husk også innesko og tøy til å være i aktivitet i.

Tirsdag 16.08 lanserer vi et nytt tilbud i Back To School! Fra KL 10:00-14:00 møtes vi på Hernestangen i Hyggen for ulike vannaktiviteter og muligheter for windsurfing og seilbrett. Kari-Ane Hassel med en fantastisk ungdomsgruppe i Hyggen Vannsport og Hyggen Windsurf arrangerer og gjennomfører forskjellige, morsomme og varierte aktiviteter for alle. HUSK BADETØY! :) - Her står vi også for lett servering av mat og drikke.

Det er valgfritt å delta på en eller begge dager.

Høres dette spennende ut og ønsker din nye 8 klassing å delta?

Da melder du på han eller hun via denne linken:

https://isonen.no/event/cli2yddmv426118019yf747epx1

For mer informasjon eller spørsmål vedrørende dagene -

Kontakt:

Prosjektleder Aktive Lokalsamfunn / Idrettslaget ROS

Navn: Robin Jordalen , E-post:

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Idrettslaget ROS
Aktiviteter Back To School 2021
Fotokreditt: Robin Jordalen
Aktiviteter Back To School 2022
Fotokreditt: Robin Jordalen