Hockeyjenter
Foto: Holmen Hockey
Frivillighetens år 2022
Gratis

Holmen hockey inviterer alle jenter til ny jentehockeydag 19.2.2022. Tema: Karneval

Holmen hockey inviterer alle jenter til ny jentehockeydag 19.2.2022. Tema: Karneval

Registrer deg her (ekstern link Spond)

Holmen hockey vil fra oppstart sesongen 2022 satse stort på hockey for jenter! Klubben inviterer alle jenter født 2010 til 2018 til å bli med på en av verdens beste idretter for barn og unge. Ishockey skiller seg spesielt ut som en egnet sport for jenter både når det gjelder fysisk utvikling, men ikke minst den sosiale og personlige utviklingen. Som våre egne jenter sier – bli med, det er skikkelig kult, sosialt og kjempegøy å stå på skøyter!

Som en av få klubber i Norge har vi to kvinnelige ledere med på laget med lang erfaring og god kompetanse. Hovedtrener vil være Kanutte Fladeby som blant annet har erfaring fra eliteserien for kvinner, og jentehockeyansvarlig i klubben Maren Frøhaug vil være med å sette gode rammer for laget. Maren har erfaring som trener for Norges jenter U16-landslag og kompetanse fra Norges idrettshøgskole. Disse vil passe ekstra godt på jentene og sørge for at de får et godt og trygt miljø både i laget og klubben.

Har du ikke hatt mulighet for å lære deg å stå på skøyter før? Eller kanskje det ikke har vært kultur for å spille hockey ute på vinterstid? Ingen fare, vi vil lære deg alt du trenger å vite – og vi vet at du kommer til å elske det! Våre dyktige trenere hjelper alle jenter, både de med og uten erfaring. Det viktigste for oss her i Holmen hockey er å ta vare på alle barn og ungdom, hvor vi har et mål om å bli Norges beste spillerutviklingsklubb. Bli med – vi ønsker DEG velkommen!

Høres dette spennende ut. Klikk på linken under og meld deg inn i vår Spondgruppe. Da vil du motta invitasjon til diverse Jentehockey arrangementer. 

Registrer deg her (ekstern link Spond)

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Holmen Hockey