Senior man pushing his female partner on swing in park and having fun together. Playful and happy senior couple enjoying at swing in park .
Foto: Jacob Lund
Gratis

Treningsgruppe for deg som ønsker å bedre styrke og balanse for å mestre daglige aktiviteter best mulig. Påmelding kreves.

Styrke- og balansegruppe våren 2023

Et forebyggende tilbud for kommunens innbyggere. Fysisk aktivitet og trening er viktig for å opprettholde god helse, hverdagsmestring og livskvalitet.

​Målgruppe: Personer med begynnende ustøhet eller en følelse av å være svakere i beina. Du må kunne gå uten hjelpemiddel innendørs og reise til og fra treningen på egenhånd.

Oppstart: Mandag 30. januar 2023. Treningen vil foregå 2 ganger i uken, mandager kl. 12-13 og onsdager kl.13-14 over 12 uker.

Påmeldingsfrist fredag 20. januar 2023. Det er begrenset antall plasser. Tilbudet er gratis.

Sted: Treningssal på Hurum bo- og omsorgssenter (Skoglundveien 1, 3480 Filtvet)

Gruppetrening består av øvelser for å bedre muskelstyrken og balansen. Samtidig får man muligheten til å treffe og trene med andre. Det settes også av tid til samtaler om ulike temaer knyttet til trening, fysisk aktivitet og helse. Treningen ledes av fysioterapeut sammen med annet helsepersonell. Øvelsene foregår både stående og gående, men det er anledning til å støtte seg til en stol eller sette seg ned ved behov.

For mer informasjon og påmelding ta kontakt med Helsefremmende og forebyggende tjenester.

​Kontaktinformasjon:

Nicklas Stormo mob. 989 04 804 /

Anne Tanskanen mob. 902 58 590 /

Mer om Helsefremmende og forebyggende tjenester