Friluftsliv! :-)
Gratis

GUI SK inviterer ungdommer i alderen 13-16 år til en uforglemmelig sommeruke på uke 30! På denne uken er mangfold av friluftslivsaktiviteter i fokus og ungdommene får utfolde seg i aktiviteter som kanopadling, kajakk, båtliv, sykkeltur, generell kystfriluftsliv samt overnattingstur.

Program GUI Ungdoms Camp:

Daglig kl.9.00-16.00

Mandag: Topptur til Vardåsen med myrfotball, klatring, bading i Vardetjern, kart og kompass samt survival og førstehjelp opplæring.

Tirsdag: Tur på kyststien fra Slemmestad mot Nærsnes med aktiviteter som snorkling etter sunket skip, bading, padlebrett, og etterpå chilling på brygga i Slemmestad med pizza, strandvolleyball, mulighet og lære om fossiler og masse bading.

Onsdag: Sykkeltur gjennom skogene i Kjekstadmarka. Vi begynner fra Liertoppen og sykler gjennom skogene til Spikkestad. Det blir forskjellige aktiviteter underveis: terrengsykling, gruppeoppgaver, og fortsettelse fra survival oppgaver fra turen på mandag.

Torsdag: Overnattingstur. Kanotur til Kråkholmen foran Blakstad. Vi padler fra Vollen og setter opp camp på Kråkholmen og tilbringer hele dagen på øya med kule aktiviteter som kano, padlebrett, bading, fisking, båttur, vi lager god mat på grillen, slapper av i hengekøya...

Fredag: Overnattingstur fortsetter med kule aktiviteter! Vi er tilbake til Vollen rundt kl.15.00

Det er begrenset med plass: 20 stykk. Campen er gratis! Påmelding til:

Mer om Gui Sportsklubb